Pozvánka: Mistrovství České republiky v Beer slalomu

Autor: Čert, vydáno: 29.8.2018

Už dost dlouho závodíme na kolech a trochu nás vždy mrzelo, že zasloužené pivo si můžeme dát až po dojetí do cíle. A proto vznikl Beer Slalom, kde je přímo povinné vypít pivo ještě dříve, než dorazíte do cíle!

Pozor, nejde jenom o bohapusté pití piva, jak se ukázalo při neoficiálních soutěžích, málo co prověří vaši všestrannost, jako pivní slalom. A bavíme se opravdu o smysluplné všestrannosti, no řekněte sami, kolikrát v životě potřebujete udělat 50 agličáků s výskokem na bednu hned po tom, co se musíte 30 přitáhnout na hrazdě. Prostě nesmysl. Kdežto schopnost otevřít si plechovku piva, zatímco jedete na kole, případně umění kličkovat mezi překážkami s otevřeným pivem v ruce, to jsou disciplíny, které se vám budou, během léta, hodit minimálně jednou týdně. Spíš víckrát!

Beer Slalom je také jeden z mála naprosto genderově vyrovnaných sportů, bude pouze jedna kategorie, „Open“, ve které se utkají všichni závodníci všech věkových kategorií (18+) i všech pohlaví.

Pravidla jsou jednoduchá, jedeš slalom, za jízdy si otevřeš plechovku piva, tu za jízdy vypiješ a dojíždíš do cíle, kdo to zvládne nejrychleji, ten vyhrává. Kompletní pravidla najdeš, stejně jako přihlašování, na webu beerslalom.cz.



Takže všichni se potkáme v sobotu 8. září 2018 na adrese Brno, ulice Dusíkova vedle asfaltového pumptracku.

Diskuze

  • anonymní uživatel Martas 29.8.2018 v 23:47

    jooo, a to je presne ten typ zavodu, na ktery potrebujes mit ladeny podvozek Ö :-) :-p

  • anonymní uživatel Martin (saida.martin (a) gmail.com) 5.9.2018 v 17:54

    Za co startovne 2kila?

  • profilová fotka Keli 5.9.2018 v 19:00

    Startovné je 150 Kč při platbě online.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí