MojeKolo

Pozvánka: Sparkasse Downtown Dačice již tuto sobotu

Autor: Demo, vydáno: 5.9.2018

Letos už potřetí se v Dačicích roztočí kola a proskočí přes stříkající fontánu ! Libo mexickou vlnu při průjezdu davem diváků? V sobotu 8.9. se to i Tobě může splnit. Propozice a něco slov od pořadatele s největším srdcem vevnitř.

„Závodníky čeká pozměněná trať, změny nemají v ČR obdobu – průskok autem, průjezd úřadem, skok přes řeku. Koukněte na mapku a těšte se. Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu překážky ‚skok přes valník‘, možná jí nestihnu,“ představuje hlavní traťová lákadla Alexandr Demo Sidor.

Registrace online je již ukončena a je na ní krásných 90 kusů další závodníky budeme přihlašovat na místě. Prosíme závodníky, aby se dostavili do obchodu Cyklosport Petr Kunkal – za Poštou, kousek od startu. Nebojte se, míst je ještě dost. Do Cyklosportu se dostaví všichni závodníci, i přihlášeni přes internet, dostanou tam číslo, instrukce a úsměv od slečen. Na místě činí startovné 400,–Kč.

Harmonogram:
Registrace: 9:00 – 11:00
Trénink 11:00 – 13:00

Slavností zahájení downtownu ve 13:00 u skoku přes kašnu. Bouchneme šampáňo, proneseme řeč, zatleskáme si.
Ve 13:30 startujeme 1. kolo kvalifikace.

Pojedou se dvě kola, rychlejší čas se počítá a po dvou kolech následuje velké finále, do kterého postupují jen ti nejrychlejší. Přesný počet oznámíme na slavnostním zahájení dle počtu přihlášených.

Závod vyhlásíme, ceny předáme a přesuneme se do Street Clubu na klasickou punkovou afterparty! Downtown Dačice je vaše poslední šance, kvalifikovat se na brutální downtown v Praze jménem PRULET, který se jede 22.9.! Připomínáme, že prvních 50 mužů v žebříčku Czech Downtown Series má účast jistou, stejně tak prvních 10 juniorů, kteří i v Dačicích budou mít svou kategorii.

Vidíme se v Dačicích, já tam budu taky!
Demo

Nejaktuálnější informace najdeš na Facebooku v události a jak to v Dačicích vypadalo loni sleduj na videu níže.

Diskuze

  • anonymní uživatel Michal Pokorny (MichalPokorny (a) zoznam.sk) 5.9.2018 v 15:38

    Bratislava

  • anonymní uživatel Tcq 7.9.2018 v 11:18

    Sparkasse? Jak toto se Vam povedlo?

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí