MojeKolo

Mieroszów je připraven na finále TREK Enduro MTB Series

Autor: Keli, vydáno: 20.9.2018

V sobotu 29. září se v polském Mieroszówě bude konat poslední letošní závod série TREK Enduro MTB Series. Toto legendární místo vždy přitahovalo svými nezapomenutelnými horskými traily. A letošní ročník se do paměti zapíše na velmi dlouho, to vám garantujeme, říkají organizátoři. Jste připraveni na melafyr?

1400 metrů převýšení!

Samozřejmě, závod se pojede bez tréninku a na oči, ale co můžeme prozradit, tak pořadatelé letos připravili pět rychlostních zkoušek.

Protože enduro patři do hor, tak prolog, který v dřívějších ročnících konal v ulích města bude letos nahrazen více závodními kilometry v terénu. Dráhy budou jistě překvapením i pro jezdce, kteří již v Mieroszów dříve závodili.

Samozřejmě, opět čekejte spoustu legendárních melafyrických kamenů, dlouhé a strmé sjezdy, v součtu bude celkové klesání 1400 metrů. Změny budou jak v natažení tras, tak v jejich charakteru. Jsou připraveny nové technické úseky, ale také místa s nekonečným flow.

Celkem na závodníky čeká 50 kilometrů dlouhý okruh, samozřejmě, co si sjedeš v erzetách si budeš muset i vyšlapat. To je opravdové enduro.

Vše, co potřebuješ vědět před závodem

Závod odstartuje v sobotu 29. září v 9:00. Registrace probíhá online zde.

Startovní balíčky je možné vyzvednout od 7:00, ale doporučujeme přijet o den den dříve, v pátek bude závodní kancelář otevřena od 18 do 22 hodin. Kancelář i start závodu jsou blízko sportovní haly Mieroszów, Hoża 4.

Pro zájemce jsme zajistili i možnost přenocování v hale za 15 PLN (ve vlastním spacáku). Nebudete to mít daleko od místa vyhlášení, tomboly (v tombole mimo jiné jsou i hodinky Suunto 9) a afterparty.

Shrnutí

5 rychlostní zkoušek, 50 kilometrů v legendární a ikonické oblasti. Nezní to jako super závod na závěr sezóny?Těšíme se na vás v Mieroszówě 29. září!

Registrace, Facebooková událost

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí