Akutol dual - propozice

Autor: Keli, vydáno: 1.9.2005

Akutol dual se pojede letos již po čtvrté a poprvé je zařazen do seriálu GT Summer CUP, od čehož si slibujeme silnější účast jezdců a celkové zkvalitnění celé akce.
Duálek se pojede na tradičním místě v Dobšicích u Znojma v části zvané v Úvozu. Pro neznalé budou příjezdové cesty značeny.
Závod se pojede na trochu pozměněné trati. Konečně po x letech zmizela tolik nepopulární a zatracovaná spina po spodním dvojáčku (snad to bude dobrý), na místo spiny vyrostl malý jumpík do zrekonstruované jamy ze které se vyjíždí pozvolna na zvětšený závěrečný dvojáček. Taky jsme trochu navýšili muldičky po první klopence, po muldách je asi o metr prodloužený dvojáček a za ním v levotočivé točce přibyla klopenka. O tomto víkendu budeme ještě dolaďovat nějaký detaily.Úpravy si můžete prohlídnout na fotkách.


Den před závodem v sobotu 10.09.2005 se koná tradiční Akutol párty v prostoru tratě.Letos oproti loňsku by měl přibýt i párty-stan, ve kterým nám to rozjede jedna místní punkroková kapela (zatím beze jména). Čepovat se bude tradičně znojemský pivečko, který bude pro zaregistrované riders samozřejmě grátis. Zaregistrovat se můžete přímo v párty-stanu v sobotu po tréninku za poloviční cenu 75kč. V sobotu si můžete potrénovat na připravené trati od 17hodin.


V neděli 11.09.2005 nám začne registrace v 9.00hodin a bude až do 10.00hodin. Startovné 150ká.Trénink od 9.00hodin do 11.30hodin.Start kvalifikace od 13.00hodin. Zhruba 30min po odjetí kvalifikace začnou vyřazovací jízdy. Tolik zatím vše ke čtvrtýmu ročníku Akutol dualu ve Znojmě. Pro další info volejte 608 312 155.



Zatim Čauvec Tony.

Diskuze

  • anonymní uživatel cow 2.9.2005 v 22:14

    takze namest dojede. nekteri zajezdit, jini zakalit. ale nekdo i oboji.

  • anonymní uživatel DD (vodkuvodkuvodku (a) avodku) 7.9.2005 v 8:24

    hehe, tak to ma bejt...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí