DVD na podporu léčby Víti Doubravského...

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 18.11.2005

Vážení přátelé,
jak jsme vás již informovali, teprve sedmnáctiletý foukrosař Víťa Doubravský je kvůli vážnému poranění páteře stále odkázán na lůžko. Děkujeme všem, kdo jste Víťu podpořili svými esemeskami či telefonátem, vaše povzbudivá slova mu dodala opět chuť do života.

Obrázek k článku - Dvd_Vita.jpg


Po těžkém pádu během závodů na konci letošní sezóny prozatím prodělal dvě operace a jeho stav se velmi pomalu začíná zlepšovat. Dle lékařů tento sympatický mladík již nikdy neusedne na kolo a bude mít štěstí, pokud začne znovu chodit. Narozdíl od lékařů ale věříme ve Víťův 100% návrat do běžného života, ačkoli to bude běh na dlouhou trať a Víťa bude muset vytrpět ještě hodně bolesti.

Obrázek k článku - Dvd_na_podporu_Viti_Doubravskeho.jpg


Situace kamaráda a týmového kolegy není lhostejná ostatním členům jeho týmu Scott-Thule a tak se rozhodli Víťu podpořit nejen morálně, ale také přispět finančně na jeho rehabilitaci. Celkem 100 kusů DVD původně určeného pouze sponzorům zamíří do běžného prodeje a zisk bude použit na zlepšení podmínek rehabilitace nadějného závodníka. Průřez letošní sjezdovou sezónou pochází z dílny filmařů Veska Movie. Naleznete zde záběry z Českého poháru ve sjezdu z Krupky, Špindlerova Mlýna, Klínovce a Bystřice pod Hostýnem. Fourcross je zde zastoupen několika záběry z Božího Daru, kde je zachycena i Víťova jízda. Natáčelo se také ve WHD Dirt Parku či na pardubické bikrosce. Bonbónkem je sekce s mistrem front flipu Tomášem Rákosem. V bonusech pak naleznete parodii na klip z loňského Disorderu či soutěžní klip Mr. Rákose pro soutěž firmy Fox. DVD v průhledné krabičce s fotem teamu je doplněno kalendáříkem týmu pro příští rok.

Cena DVD činí 199 Kč, tedy ne víc, než je například cena jediné sjezdové duše. Objednávat můžete telefonicky či pomocí SMS na čísle: 608 537 637 nebo emailem na adrese: scott@scottmtb.cz

Více informací o Víťovi Doubravském na www.scottmtb.cz. S využitím podkladů Martina Půlpána…

Zdeněk Pól

Diskuze

  • anonymní uživatel Kaštan-sklepmistr 18.11.2005 v 18:02

    to je v prdeli nemyslel sem ze to bude az tak vazny...doufam ze se z toho vylize a snad nekdy i usedne na kolo

  • anonymní uživatel bliz 19.11.2005 v 23:10

    to vypada jak zenska

  • anonymní uživatel rider 20.11.2005 v 15:07

    v šichni ty drzime palce at se uzravis.www.ktbikers.wz.cz

  • anonymní uživatel chorontochrontochorrr 22.11.2005 v 15:03

    Můj kamarád,po vážné nehodě na motorce neměl už nikdy chodit.Jezdil jsem za nim 4x týdně celý rok 160km do nemocnice a pak do rehabilitační ošetřovny,nikdy už neměl pracovat atd. A DAL TO!!!!!Sedí na motorce a chodí do práce.Držim palce a dej to taky!!!!!

  • anonymní uživatel Michal 22.11.2005 v 23:15

    jen se drz typku

  • anonymní uživatel M@yK1 27.11.2005 v 18:10

    nj hlavne aby byl Oki a mohl vsechno kolo je az 2. vec!!!!tak drzim palce!!

  • anonymní uživatel LOK 28.11.2005 v 13:52

    Ahoj Víťo,moc ti držím palce aŤ se uzdravíš.
    I já mám syna, který "blázní" jako ty na kole.Pro rodiče je to nepříjemné na pohled,obzvlášť na D.Moravě -jak lítají vrtulníci,ale zase víme ,že jste opravdoví chlapi.
    Nezapomeň - život není jen o kole,je spousta
    jiných sportů,i když asi ne tak adrenalinových jako to co děláš.Musíš bojovat,věřit v uzdravení a hlavně mít pevnou vůli.Držím ti palcea věř ,když budeš chtít tak ZVLÁDNEŠ I NEMOŽNÉ.

  • anonymní uživatel Ivana (Ivana.Doubravska (a) seznam.cz) 12.12.2005 v 19:58

    Všem Vám moc děkuji za psychickou i materiálovou pomoc, kterou věnujete mému synovi Víťovi. Hlavně touto cestou chci poděkovat týmu SCOTT zastoupené p.M.Půlpánem
    a jeho všem kamarádům hlavně Michalovi z firmy Vomit Holice. Děkuji.

  • anonymní uživatel Hárvy Kona Stinky (slámič nebo sláma) (gfr) 20.12.2005 v 14:11

    At se vás syn drží !!!!!!!!!!!!

  • anonymní uživatel M+L+O+K 22.12.2005 v 16:05

    Milý Víťo,pěkné vánoce.Hodně štěstíčka v novém roce,BOJUJ,bude líp,uvidíš.Držíme ti palce,ať se uzdravíš.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí