reklama

Snow meeting II

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 21.2.2006

Vážení přátelé, Michal Maroši vás zve na další zimní poježdění…

"Tak jsme se vloni rozhodli, že se pokusíme nalákat nějaké lidičky do Pece pod Sněžkou na snow downhill, kterej nám sice málem překazila hustá sněžná bouře, ale věřte, že ani metr čerstvého sněhu neodradilo pár bikerů, aby si vychutnali tohle bílé peklo.

Obrázek k článku - Velka-Upa_05.jpg

Letos se ovšem situace mění a my se přeosouváme o pár kilometrů blíže k hlavnímu městu, a to do Velké Úpy, kde se letos podařilo místnímu areálu vybudovat ski-boardercrossovou trať. Vzhledem k náklonnosti místních provozovatelů areálu vůči bikerům se nám naskýtá možnost pokusit se zdolat nástrahy lokálních stavitelů a zároveň po dlouhém zimním odpočinku na chvíli zapomenout na všední starosti.

V sobotu 4.3. je pro nás uzavřena polovina sjezdovky a trať připravená na bikercross. Kdo však neholduje klopenkám a skokům, může se vozit po jedné z nejčlenitějších sjezdovek u nás. Máme možnost udělat si na místě vlastní závod podle chuti s vlastními pravidly nebo se prostě jen tak libovolně pohupovat.

Marosana deep in the snow…Kdo však nebude mít večer dost, může se zúčastnit večerní párty v klubu Bohatýr za přítomnosti živých kapelek. Není však vyloučeno, že se budeme moci válet na kopci ještě celou neděli. Kdo má možnost dorazit ať neváhá a opráší svůj zaprášenej stroj a přijede podpořit zimní bikovou scénu."

Ubytování v Hotelu Atlas: www.hotelatlas.cz, telefon 602 714 911

Další informace: marosana@seznam.cz

Special thanks to 901 Bikes crew!

Marosana
R.S.P. Racing Team

Diskuze

  • anonymní uživatel jazdec 21.2.2006 v 13:42

    noo vyzera byt fajn...skoda len ze vtedy je aj jasenska...neviem kam.. :)

  • anonymní uživatel Slim 21.2.2006 v 14:12

    sakris cxo sotji lanovka??

  • anonymní uživatel lanovka 3.3.2006 v 20:45

    asi tri kilka, neni to tam drahy

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí