Diskuze

  • anonymní uživatel můůůů (buky.a (a) seznam.cz) 26.9.2006 v 20:37

    Přijedte vseci jsou luxus ceny treba sponzor : ESATNA.cz!!!!!!

  • anonymní uživatel milhaus 26.9.2006 v 22:18

    je tam vlek?

  • anonymní uživatel profesorikebara 27.9.2006 v 7:45

    je tam několik vleků, ale bude se vyvážet autama

  • anonymní uživatel wawily 27.9.2006 v 20:12

    je tam dobrá trat...?!?

  • anonymní uživatel od kamose (drzhor (a) seznam.cz) 1.10.2006 v 20:35

    Nazdárek, to se sváma musim podělit. Nechystal se někdo nahodou na Klíny na DHčko?
    Dneska jsme tam jely s kamošema, že jako teda závod, bude sranda, neni to daleko, přijedem tam-pohoda, divný bylo proč chtěj zálohu hned kilo na čísla(ty plátěný, jak měl Zátopek na Olympiádě) vite ne, a nejisty sme začaly bejt když ta trat nebyla kloudně ukončená, za 15 minut start na trati nikdo, žadny lidi, (byl jsem s klukama s fotakem) zbytek si šel dat zavod. V jedněch chvílích jsme si připadaly jak "Ztraceni" nebo na houbách, nikde ani noha, tu tam se občas vyloup nakej člověk, to už jsme tam byli k půl jedný, doprava pro rajdry nedořešená, takže si to šlapaly nahoru samy, po první jízdě (trening) už se dolu znova nikomu moc nechtělo. Mezitím tam prošli týpci od organizatoru, že teda kontrolujou jestli je trat OKa a že zachvíly to vypukne, jo hustě,m vypuklo ale celkem sranda.
    Dole pod Klínama se jely Závody do vrchu, celý zablokovaný, dodavku s rajdrama pouštěly 1 za hodinu ( do dodávky 8 lidí s kolama) bagly byli roztroušený po celejch horách dole jednomu týpkovy dokonce zustalo předni kolo co sem se tak bavil. Kamoš mi to potom vyprávěl po "treningové jízdě" čekal dole s ostatníma 2 a půl hodiny než ho vyvezly nahoru, ale "největší sranda" byla když polovině klukům seškrábaly na kolech co se dalo, a výsledky se počítaly způsobem buď a nebo když jsem to tak slyšel, tu tam věty "kolik má tenhle, nevim nenahlasily,... tady to nak nesedí...no nějak to vykompenzuj". Když se vlastnim (autem) někteří kluci od nás dopravily po minimalně dvouch hodinách nahoru, po tom co jsme jim oznamily, že nemaj započítaný časy, se slušne hromadně masraly a zabalily to, 200 čenta startovný + čento číslo, a takhle odešla nejmín polovina, samotnýho by mě zajmalo kdo tam byl až do konce. Plno lidi se ještě někam chystalo, ve 3 hodky mělo bejt vyhlášení a teprv v půl čtvrtý byla tak na 3/4 ukončená první jízda. Projetej benzín v háji, odřený rámy a vidlice a celá sobota v prdely. Sem zvědavej kolik lidí bude mít chut příští rok jet na Klíny.

  • anonymní uživatel profesorikebara 2.10.2006 v 14:56

    Bohužel je naprostá pravda to co tady DRzhor píše! Po neskutečnym čekání po první tréninkový jízdě jsme se nahoru dostali vlastní dopravou- nechali si vrátit startovný a přeunuli se na fajn poježdění na kopec vedle! Letošní Klíny DH to byl opravdu průser

  • anonymní uživatel ondra (poky. (a) seznam.cz) 3.10.2006 v 14:33

    no jakto čtu tak sem o nic nepřišel :-)

  • anonymní uživatel roman (brucelee (a) centrum.cz) 3.10.2006 v 22:01

    hehe, fuckt vysmech, checkujte www.northbikers.com

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí