Tisková zpráva – premiéra DVD Kolotoč 360 vol. 4

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 28.11.2006

Vážení přátelé, přišel čas vás všechny pozvat na premiéru již čtvrtého dílu našeho každoročního video projektu Kolotoč 360. Tentokrát se sejdeme v neděli 10. prosince v prostorách velmi příjemného baru Lokal Blok v Praze na Smíchově, kde bude celá přední část podél baru „naše“. K dispozici tu je projektor a plátno a podobné akce se tu konají poměrně často. Dole se nachází vyhlášená lezecká stěna. K pití tu mají plzeňské pivo, širokou nabídku alko i nealko a bohatou nabídku zajímavých jídel. Více na www.lokalblok.cz

A co vás letos na Kolotoči čeká? Hlavní náplní DVD je tradičně film z produkce Dirtbikeru a Rich Uncle Production. Dvorní kameraman a střihač Vítek Kratochvíle dal dohromady téměř 60 minut materiálu, celý obsah je zde:

Nizo Země / Freestyle Bmx Trip (John Martínek, Honza Janečka & spol.)
Damjan Siriški
Světový pohár DH/4X / Schladming
X Cup Street / Úpice
Michal Matys
LG Action Sports World Tour / Berlín
Red Bull District Ride / Norimberk
X Cup MČR Street / Praha
KoloMix

A k tomu navrch porce zajímavých bonusů, což je dohromady dalších cca 60 minut:

Suzuki BMXMasters 2006
Spain Trip (Kamil Feifer & Adam Vaškovský)
GelActiv 4X Cup 2006
SEAT 4X Masters
Petr Kraus Athenian Ride
MeatFly French Tour
Marosana Never Dies 2 Teaser
Humdrum video

Tak si to ještě jednou shrňme:

kdy? v neděli 10. prosince
kde? v baru Lokal Blok, nám. 14. října 10, Praha 5 – Smíchov, cca 3 minuty pěšky od stanice metra či tram Anděl, v těsné blízkosti kostela Sv. Václava ve Štefánikově ulici (naproti kostelu je postranní vchod do KOC Nový Smíchov)
v kolik? od 19.30
jak se tam dostat? metrem do stanice Anděl (výstup „Anděl“) nebo tramvají 6, 7, 9, 10, 12, 14, 20; od Anděla kousek pěšky Štěfánikovou ulicí (směr Újezd), před kostelem doprava a pak už po pravé straně nemůžete podnik minout; kdo pojede autem, parkovat může v obchodním centru, bohužel již ne zdarma, po třech hodinách je parkování placené (cena za čtvrtou hodinu 50 Kč, za pátou 70 Kč a šestou a další hodinu 100 Kč)

Kolotoč 360 vol. 4 vychází v limitované edici spolu s prosincovým vydáním Dirtbikeru v pondělí 11. prosince a k dostání bude v dobrých bike obchodech, jako vždy za téměř symbolických 155 korun. Nezapomeňte si ho proto včas opatřit.

Obrázek k článku - kolotoc 360 v4 front.jpg

Obrázek k článku - kolotoc 360 v4 back.jpg

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí