Freestylové dostaveníčko v Brně

Autor: Keli, vydáno: 6.2.2007

Po vzoru světových X-games se v brněnské hale Rondo 3. března uskuteční první Meatfly GoGEN Freestyle Games. Na jedinečné akci se vůbec poprvé na stejném místě sejdou špičky freestylu na BMX, MTB, FMX, Flatland, Jibbing, SK8 i in-linů! Uvidíte tak vedle sebe Berana, Siriškina či Kuchaře, který opět slíbil backflip na své motorce!

Brněnská session konající se pod hlavičkou značkového oblečení Metafly a elektroniky GoGEN je výjimečná i tím, že na večerní finále, kde půjde o 2000 Euro, se dostane i několik amatérů, kteří si postup mohou vybojovat během denní kvalifikace. Na Meatfly GoGEN Freestyle Games se totiž může přihlásit úplně každý, kdo do haly Rondo přijde s BMX, FMX, SK8, s in-liny či snowboardem!

Denní program pro všechny
Meatfly GoGEN Freestyle Games je rozdělen na denní interaktivní část pro všechny, kteří se chtějí ukázat nebo jen tak zevlovat a okukovat triky jiných. Mezi vynikajícími amatéry či úplnými začátečníky se budou prohánět špičkoví jezdci, kteří samozřejmě ukážou to nejlepší! Podle pořadatelů dorazí dokonce i pár borců z Německa a Rakouska!

Přihlaš se i ty!
Do denní části (od 8 – 16 hodin) se tedy může přihlásit každý, kdo si chce vyzkoušet atmosféru závodů v hale a má co ukázat. Soutěžit se bude ve FREESTYLE BMX a MTB, pro volné ježdění bude připraven park pro SKATEBOARD a INLINE brusle. Vyhrazen bude i prostor pro FLATLAND i rampa pro SNOWBOARD JIBBING. Na www.freestylegames.cz, pod heslem „PŘIHLAŠ SE I TY“ najdete způsob, jak se do akce aktivně zapojit.

Večer hrdinů
Ve večerní části Meatfly GoGEN Freestyle Games uvidíte závodit českou špičku a zahraniční hosty v BMX a MTB o prize money 2000 Euro! V exhibicích se předvedou zástupci našich nejlepších skateboardistů, inline bruslařů a snowboardistů. Večer završí mega freestyle motocross show, v čele s Petrem Kuchařem a Liborem Podmolem. Na závěr je připravena After Party pro všechny se skupinou HazyDecay.

PROGRAM Meatfly GoGEN Freestyle Games

Denní interaktivní část – vstupné 99,–Kč ( pouze na místě)
8.30 – otevření haly, prezentace aktivních závodníků
10 – 12 – trénink všech soutěžních disciplín (BMX, MTB), volné ježdění pro příchozí přihlášené zájemce (SKATEBOARD, INLINE, FLATLAND,SNOWBOARD)
12 – 13 – soutěž freestyle MTB o postup do večerního finále
13 – 14 – show nesoutěžních disciplín (FLATLAND, JIBBING)
14 – 15 – soutěž freestyle BMX o postup do večerního finále
15 – 16 – trénink a show FMX s Petrem Kuchařem a Liborem Podmolem
16 – 18 – PROGRAM pře HALOU RONDO – překážky, rampy zajištěny

Večerní freestyle show – vstupné 222,– (předprodej i na místě) – Prize money 2000 Euro!
17 – otevření haly na večerní show, kapela „POD VLIVEM“
18 – slavnostní zahájení
18.10 – soutěž freestyle MTB
19 – trénink BMX
19 – exhibice FLATLAND, JIBBING, INLLINE, SKATEBOARD
19.30 – soutěž freestyle BMX
20.15 – exhibice FMX v čele s Petrem Kuchařem
20.45 – AFTER PARTY s kapelou HAZYDECAY

Podrobné informace najdete stylových webovkách www.freestylegames.cz !!!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí