Časopis Velo 7-8/2013 v prodeji!

Autor: Keli, kategorie: Bleskovka, vydáno: 27.6.2013

ikonaHlavním tématem nového vydání časopisu Velo (156 stran) je srovnání dvou svým pojetím ojedinělých domácích lokalit pro bikery, Rychlebských stezek a Singltreku pod Smrkem. A dále? Nabito ostrými!

Další sezona se blíží, a tak na sebe nenechaly čekat první testy biků pro rok 2014 – nutno dodat, že jde o první testy v ČR: Bianchi Methanol a Ethanol, Canyon Lux, GT Sensor a Force v 27,5“, Trek Fuel EX a Remedy v 29“. Přidávají se dvě pojetí 150mm fullů (Cannondale Jekyll 3 a Kona Process), ale také třeba 15 párů dlouhoprstých rukavic a další.

Nechybí finále dlouhodobého testu trail biků (pouzdra čepů zadní stavby, co nevydržela ani 200 km, špatné brzdy, vidlice, a nikoliv levná, co vypověděla službu, zadřené středové osy, zrezlé kazety, ale také používám kompletně netknutá kola…).





Exkluzivní dvojrozhovor svedl dohromady dva olympijské šampiony, Juliena Absalona a Miguela Martineze, v dalším rozhovoru je zpovídán Ondřej Cink či Filippo Mari, italský průvodce českými traily. Velký blok je věnován domácímu dějství SP v Novém Městě na Moravě a souvisejícím tématům.

A to pořád není vše…

Více informací o obsahu najdete zde http://www.ivelo.cz/…is/2013-7-8/.

Diskuze

  • anonymní uživatel Kulinský (shit (a) seznam.cz) 3.7.2013 v 12:44

    Nevíte,jestli tam je něco o enduru?Jestli ne,tak to nechcu.

  • anonymní uživatel sall 7.7.2013 v 16:57

    :D dobre ty :D no trochu se to rozmohlo..:D

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí