Slavnostní otevření Lipovské stezek je 17. října

Autor: Keli, vydáno: 7.10.2015

V sobotu 17. října ve 13:00 nad hotelem Helios v obci Lipová-lázně proběhne slavnostní otevření Lipovských stezek.





Partnerem Lipovských stezek jsou Rychlebské stezky, kteří se také na výstavbě podíleli. Lipovské stezky jsou určeny spíše pro rodiny s dětmi, ale jak to tak vypadá z videa, slušně zařádit si dokáže i dospělí.





Lipovské stezky se skládají z dvou „stezek“ – jedna vede na louce, celková délka drah je 4 700 m a druhá Lipovská stezka Toč – trasy jsou umístěny v lese, celková délka tras je 3 300 m s převýšením 70 m.





Ježdění na dva dny to asi nebude, ale Rychleby jsou odtud, co bys kamenem „téměř“ dohodil (16 kilometrů, abychom byli přesní). Takže plán na pěkný víkend je na světě!

Jedním ze stavitelů (a jezdců na videu) je i Ondra Hoigr, který si asi bude muset na chvíli od kola odpočinout, po pádu na sjezďáku si zlomil a naštípl obratle a aktuálně se válí v nemocnici na lůžku. Dej se brzy do kupy ať zase můžeš stavět podobné parády!



Nejnovější informace o Lipovských stezkách se dozvíte na FB stránce Lipovské stezky.

Diskuze

  • anonymní uživatel Hanz 7.10.2015 v 21:29

    je to nádhera, MORAVSKÝ WHISTLER, lázeňské traily miluju, na nich mám pocit, že něco umím, budujte dál

  • anonymní uživatel Martin z Brna 8.10.2015 v 21:13

    Dej se brzo do kupy Ondro, v srpnu 18ctýho jsme jeli na Bike trip na Rychlebské Stezky a okolí, byl jsem tam prvně, bydleli jsme v chaloupce u kamaráda v Lipová Lázně, jednou jsme jeli na oběd po endurku z Lesního Baru a dojeli jsme k Hospodě. Myslím že se to tam jmenovalo U kance, a čekujem na kopci náký věci, asi náká bobovka nebo co? Nedalo nám to a šli jsem se tam podívat a najednou vidíme ty krásný uhlazený Treily a nechápem z toho, samozřejmě nám to nedalo a sjeli jsme tu co vede trochu lesem a kousek na louce, páč už tam byli ňejáký stopy a vypadalo to hotově, sjeli jsem to jen jednou, tak doufám že jsem vám to tam moc nepovorali. :) Všichni jsem z toho byli unešení a ještě víc z toho že jsme to našli jen náhodou. Máte to tam fakt skvělí a příšti rok tam jedem zase a konečně si to pořádně pojezdíme :) Hlavně ti přeji brzké uzdravení, ať můžeš zase lítat a dál stavět, protože takový treily by měli být všude.

  • anonymní uživatel Ondra H. 9.10.2015 v 16:13

    To Keli a Martin. Díky moc, to potěší :-)

  • anonymní uživatel méda 12.10.2015 v 22:48

    no .. na silničku paráda..

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí