Jaká byla sezóna - 8.díl

Autor: Keli, vydáno: 13.12.2004

1. Jako se ti tento rok jezdilo, jak hodnotíš uplynulou sezónu ?

Matěj Charvát: Sezóna byla hodně povedená aspoň ohledně závodů, až na vyjímky. Strašně rychle ale utekla.

Šimon Charvát: Tak určitě se mi jezdilo dobře, protože jsme objeli hodně závodů a ty si pořádně užili! Já myslim, že celkově byla ta sezóna povedená.

2. Jaké úspěchy se ti podařilo v této sezóne dosáhnout? Splnilo se ti to co jsi si před sezónou předsevzal ?

Matěj Charvát: 5. místo na M-ČR ve Špindlerově Mlýně, 5. místo v celkovém pořadí českého poháru, 38. místo na Světovém poháru ve Schladmingu a ještě třeba 6. místo na Kona Top to Bottom Eliminator. Určitě jsem spokojenej, ale myslím že ještě mám stále hodně co zlepšovat.

Šimon Charvát: Byl jsem 5. na mistrovství ČR, 5. v celym českym poháru samozřejmě v juniorech.

3. Co zranění, kdy a kde jsi se letos nejvíc rozštípal ?

Matěj Charvát: Letos jsem se asi nejvíc rozsekal při tréninku na světovym poháru ve Schladmingu na cílovym skoku, když mě to trochu koplo a eště jsem dopadl do nějaký díry v rychlosti dobrejch 60km/h, pěkně sem si spálil břicho a narazil rameno. Naštěstí se mi ale nic vážnějšího tuhle sezónu nestalo a doufám že i v příštích to bude podobný.

Šimon Charvát:Tuhle sezónu mě potkalo naštěstí jen jedno zranění, ale za to bylo celkem vostrý! Dva tejdny sem musel ležet v nemocnici a jíst různý kaše, protože sem měl zhmožděnou stěnu dvanáctníku!

4. Co tě letos nejvíc zklamalo ?

Matěj Charvát: Asi to, že se mi nepovedlo moc dobře zajet na MS v Les Gets, trať nebyla špatná, ale na můj vkus moc rychlá.

Šimon Charvát:Docela mě mrzelo , když jsem na Mistrovství Evropy spadnul. A tak skončil mezi poraženýma.

5. Jako vypadá tvůj trénink, jak často a s kým trénuješ ?

Matěj Charvát: No, ted chodim do posilovny s kámošema ze třídy, občas jedu s tátou na vyjížďku…Jinak hlavně zatim pořád jezdíme s bráchou na trailsy a do haly zkoušet nějaký triky.

Šimon Charvát: Snažim se co nejvíc jezdit na kole dokud to ještě jde. Posilovnu a tyhle záležitosti zatím moc neprovozuju, ale asi budu muset začít.

6. Jak strávíš letošní zimu ?

Matěj Charvát: Zkusim jezdit hodně na hory, abych si letos pořádně užil sněhu, kterej v Praze moc asi nebude a provětral se na lyžích.

Šimon Charvát: Určitě bych rád strávil nějakej čas na horách a tam si pořádně zalyžoval.

7. Na čem teď jezdíš a kolik bajků teď máš ?

Matěj Charvát: Teď asi nejvíc jezdim na mojí „dirtový“ Koně, na kterou jsem si udělal single speed, mám na ní jenom zadní brzdu…Pak mám samozřejmě sjezdový Stab primo a pak ještě krosáka a silničku.

Šimon Charvát:V současné době jezdím na pevňáku KONA a taky mám sjezďáka a krosáka.

8. Za koho momentálně jezdíš a co sponzoři ?

Matěj Charvát: Jezdim za N – Distribution Kona Team a budu za něj jezdit i v příštím roce. Kromě Kony mě momentálně sponzorují: Manitou, Finish line, Sixsixone, Mavic, XSIV, A2Z, Pingu, Maxxis, Shaman Racing, Sram Žitný.

Šimon Charvát: Jezdim za N – Distribution Kona Team a budu za něj jezdit i v příštím roce. Kromě Kony mě momentálně sponzorují: Manitou, Finish line, Sixsixone, Mavic, XSIV, A2Z, Pingu, Maxxis, Shaman Racing, Sram Žitný.

9. Cíl pro následující sezónu ?

Matěj Charvát: Budu se snažit zlepšít všechny výsledky z letošního roku a umísťovat se třošku víc stabilně. A doufám že se mi konečně povede něco lepšího zajet i ve světových závodech.

Šimon Charvát: Chtěl bych jezdit co nejlíp a zároveň se při tom bavit.

10. Místo pro libovolný vzkaz ?

Matěj Charvát: Díky všem, sponzorům, rodičům za podporu…

Šimon Charvát: Nejvíce bych chtěl určitě poděkovat rodičům protože toho dělaj opravdu hodně. A taky bratrovi ten toho pro mě dělá taky dost. DĚKUJU

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel kostej 13.12.2004 v 15:25

    Velmi, velmi rozdilne vypovedi, predevsim co se tyka sponzoru:-)

  • anonymní uživatel ASSHOLEGRINDER 15.12.2004 v 19:58

    grindcore 4ever

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí