Jaká byla sezóna - 10.díl

Autor: Keli, vydáno: 18.1.2005

1. Jako se ti tento rok jezdilo, jak hodnotíš uplynulou sezónu ?

Honza Kratochvíl: Jezdilo se celkem fajn, i kdyz jsem citil rezervy ve fyzicce i v technice. Ale nakonec byla to moje prvni zavodni sezona, takze jsem neco takoveho cekal. Sezona to byla jinak dost pestra – na jare jsem jezdil BMX, pak i DH a 4X – porad se neco delo az do podzimu. Vlastne jsem nestihnul jet ani na poradnou dovolenou… :-))

2. Jaké úspěchy se ti podařilo v této sezóne dosáhnout? Splnilo se ti to co jsi si před sezónou předsevzal ?

Honza Kratochvíl: Ja jsem tak nejak nevedel co od tehle sezony muzu cekat, takze jsem chtel hlavne se moc nerozstipat a zajet co nejlip to pujde, coz se mi v DH povedlo, ve 4X vubec. Ve sjezdu jsem vyhral Spindl, Liberec a celkovej pohar v Hobikach. Ve Frkykrosu jsem naopak sel skoro na vsech zavodech k zemi, takze nic moc. No a bikros jsem objizdel jen co jsem stihnul mezitim, takze zajimavy vysledek je asi jen celkove 8 misto v MCR+SR v Cruiser Elite. Jo a jeste jsem vlastne jezdil CP Horskych kol na BMX draze, kde jsem vyhral pet zavodu a skoncil celkove na 2. miste v poharu v Elitakach. Takze celkem spokojenost.

3. Co zranění, kdy a kde jsi se letos nejvíc rozštípal ?

Honza Kratochvíl:Nej­vetsi stipanec jsem dostal asi na 4X v Sumperku – potkal jsem protihranu prednim kolem. Jinak ale nastesti zadne vetsi zraneni, ktere by me odstavilo na delsi dobu od jezdeni.

4. Co tě letos nejvíc zklamalo ?

Honza Kratochvíl: Z mych vysledku DH Bozak a 4X Rokytnice, ale celkove me asi nejvice letos zklamal pristup sponzoru tady v Cechach. To je fakt bida. :-(

5. Jako vypadá tvůj trénink, jak často a s kým trénuješ ?

Honza Kratochvíl: Trenuju tak 5–6× tydne, vetsinou sam – silovou pripravu v posilce, aerobni na spinningu a doplnkove basket, nekdy i volejbal a kdyz mam cas a silu tak jeste podvodni ragby. A pres leto je to samozrejme co nejvic na kole. Tady v Pardubkach sice nemame zadnej kopec, ale je tu docela luxusni bikroska.

6. Jak strávíš letošní zimu ?

Honza Kratochvíl: V praci, v telocvicne a kdyz bude snih tak snad i o vikendech na lyzich.

7. Na čem teď jezdíš a kolik bajků teď máš ?

Honza Kratochvíl: Mam celkem 2 bajky a bikrosku – na sjezd Norco A-Line (na pristi rok TeamDH :o), na 4X Norco 4Hun a na bikros mam staryho cruisera Felta 24".

8. Za koho momentálně jezdíš a co sponzoři ?

Honza Kratochvíl: Jezdim za NORCOBIKES – ceske zastoupeni Norca, na pristi rok pribude snad jeste MACE, Park Tool a Penco. A nejvic jsem se dotoval ja sam…

9. Cíl pro následující sezónu ?

Honza Kratochvíl: Zalitnout do prvni desitky v Elite ve sjezdu i 4X a prezit to ve zdravi :-)), a pokud bude forma a penize tak i posbirat nejake zkusenosti po zavodech v zahranici.

10. Místo pro libovolný vzkaz ?

Honza Kratochvíl: Diky klukum z Norca za jejich podporu mne i tohodle super sportu. Pak moji zene, ze mi to vsechno toleruje ;-) a vsem ostatnim at nejsou lini – nova sezona je za dverma. Teste se na jaro a na bajka !!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel maslic 18.1.2005 v 19:35

    Kráťo přeju ať se daří....

  • anonymní uživatel KUbajsz (fi-si (a) volny.cz) 18.1.2005 v 19:53

    good luck hombre ;c) hlavne at nefouka jak v rokytce ... heh

  • anonymní uživatel Čárys (seven20 (a) volny.cz) 19.1.2005 v 12:05

    Pořádně je v elitě prožeň !

  • anonymní uživatel Krata 19.1.2005 v 12:14

    nojo, budu se snazit... :-))

  • anonymní uživatel dbs (dirtman (a) seznam.cz) 30.1.2005 v 14:35

    A taky se někdy ukaž na bikrosce v pce. JSEM tě tam eště na tréninku neviděl.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí