Tomáš Slavík informuje: Jak jsem vyhrál Mad Of Lake

Autor: Keli, vydáno: 2.5.2024

Po sérii šílených závodů v Jižní Americe konečně začínáme závodit i v Evropě. První zastávkou byl největší italský Urban DH, který nese název Mad Of Lake na Lago di Garda. Perfektní a bezchybná jízda přinesla již čtvrté vítězství na tomto závodě o neskutečných 3,3 vteřiny! 

    

"Mad Of Lake je závod, kam se vždycky strašně těším kvůli atmosféře, která tam panuje. Bydlení na břehu jezera, spousta českých závodníků a cítím se tam spíš jak na dovolené :) Trať je hodně rychlá a v rychlosti srovnatelná s Jižní Amerikou, ale ta je zase mnohem víc technická se spoustou nebezpečných míst. Tato trať je velice bezpečná, příjemná a je to skvělej trénink. Řekl bych, že je to takovej mezi stupeň mezi českýma tratěma a Jižní Amerikou, co se týče délky a náročnosti. Jel jsem na novým kole GHOST Riot CF na zdvihu 160/140 a váhou pouze 13,8 kg, což je pro mě scifi. Vše fungovalo jak mělo, ve šlapavých sekcích jsem to zmáčkl, v důležitých sekcích jsem byl přesnej a fýza fungovala super. Vše dohromady dalo krásný 1. místo s velkým náskokem jak v kvaldě, tak pak v samotným závodě. Užil jsem si to a těším se na další!"

Jak jsem vyhrál Mad Of Lake

POV finálová jízda Tomáše Slavíka

Další zastávka je první kolo Czech Urban DH série, která se pojede 18.5. v Příbrami. Budeme Vás informovat...

Pro více informací sledujte sociální sítě Tomáše:
tomasslavik.com
facebook.com/tomslavik63
instagram.com/tomasslavik63
youtube.com/tomasslavikdotcom

Další Češi

Závod Mad of Lake si nenechala ujít pořádná dávka českých jezdců, jak se jim dařilo? Nejlepší z nich jsou, kategorie Amatori maschile  3. Ondřej Bartoszuk, Master 3-4-5 Vítězslav Stránský, Agonisti femminile 2. Simona Jirková. Juniores maschile 1. Lukáš Kadlec a Open maschile 3. Michal Prokop. Kompletní výsledky zde.

Photo credit: Tristan Hobson, Mad Of Lake

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí