Pozvánka: Meatfly Freestyle Meeting 2011

Autor: Keli, kategorie: Bleskovka, vydáno: 7.11.2011

Nezadržitelným tempem se blíží již desátý ročník oblíbeného svátku extrémních sportů na brněnském výstavišti v rámci sportovního veletrhu Sportlife 2011. 10. – 13.11.2011 se v hale D odehraje akce, která svou náplní, bohatým programem a účastí nejlepších jezdců nejen z ČR nemá u nás obdoby. MeatFly Freestyle Meeting 2011 je vyvrcholení sezóny extrémních sportů. Podtitulek „Ten years of agony“ dává jasně najevo, že po dobu neuvěřitelných 10ti let se zde budovala tradice kvalitního contestu, na kterém se posouvaly limity v těchto sportech, objevovaly se nadějní jezdci, ze kterých později vyrostly superstars a docházelo k přátelskému splynutí všech disciplín extrémních sportů.

Tento rok na nás na všechny čeká opravdu ta nejlepší a nejokázalejší show, kterou mohlo publikum na Sportlife dosud vidět. Smršť skate, bmx, mtb a fmx doplněná o různé doprovodné programy a o vystoupení živých kapel nenechá jediného diváka klidným. Oproti minulým rokům bude v pavilonu D postavena ultimátní trať, která prověří všechny jezdce troufající si na speciální indoor slopestylovou trať. Krom toho na diváky bude čekat street růžek a největším lákadlem bude jistě FMX skok Petra Kuchaře a jeho teamu.





Program:

11.11.2011
Čtvrteční program bude zahřívací, což ale neznamená, že nebude nic k vidění. Profesionální jezdci teamu MeatFly a jejich hosté se budou prohánět po překážkách v rámci exhibic.

12.11.2011
Pátek bude ve znamení street contestu pro BMX a skateboard. V rohu pavilonu budou nejlepší streetaři předvádět své umění a sbírat body, které jim pomohou utkat se o trofeje pro nejlepší jezdce.

13.11.2011
Sobota bude nejnabitějším dnem ze všech. Profesionální jezdci BMX a MTB se utkají se slopestylovou tratí, která v ČR nemá na halovém contestu obdoby. Po skončení závodu proběhne velký comeback Petra Kuchaře, který je po zdravotní pauze opět v sedle svého stroje a spolu se svým týmem oslní nejlepšími freestyle motocrossovými kreacemi. Po sportovní části hlavního dne přijdou na řadu živé kapely, které podtrhnou skvělý, nejen sportovní, zážitek.

14.11.2011
Neděle bude patřit jezdcům, kteří si netroufnou na celou slopetylovou trať a budou si chtít i tak zazávodit a poměřit své síly.

Diskuze

  • anonymní uživatel radek (radik363 (a) seznam.cz) 7.11.2011 v 17:45

    plakát sice krasnej ale nechápu proč tady třeba neni fotka nebo navrh ty tratě/parku pro lidi co přemejšlej jestli tam vubec jet

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí