Pozvánka: Pump & Trick vol. 2

Autor: Filip Šimer, kategorie: Bleskovka, vydáno: 12.9.2013

ikonaRok se s rokem sešel a nezadržitelně se blíží Pump & Trick vol. 2! Bude se konat 28. září v Bikeparku Hradištko (FB stránka) . Loni jsme si užili pohodový ježdění na hlíně s kámošema a nechali se přejet vlakem na šíleným mejdanu. Co nás čeká letos? 

Kluci na malých i velkých kolech ve dvou kategoriích se budou muset poprat se stopkama na pumptracku a předvést pořádný štýlo na dirtový lajně, jen ten kdo má kolo doopravdy v ruce může vyhrát!




Koulecz na dirtech



Závod v pumptracku si ale můžou střihnout i holky ve svojí kategorii, myslíme i na Dědouše na dvou kolech pro které bude kategorie 35+!
Aby se ukázalo, kdo má největší srdce, postoupí 16 nejrychlejších jezdců ze všech kategorií do pumptrackového finále, kdy proti sobě pojedou dva a budou pumpovat, dokud jeden nedojede druhého. Vítěz finále se stane králem pumptracku.

Akci na dráze zakončí beer race, asi nejnabitější disciplína. Na titul si brousí zuby velká řada opravdových šampionů a každý může překvapit! Pro tuto disciplínu není žádné startovné, ale každý kdo usedne za řidítka beer speciálu musí projít kvalifikací na baru. Závodník si koupí pivo a barmanka mu změří čas, za který ho vypije, každý má 3 pokusy. Každý z deseti nejrychlejších bude mít k dispozici 3 minuty na pumptracku přičemž v každém kole musí zastavit a vypít malé pivo. Povoleno je šlapat, tlačit či se plazit vedle kola. Rekord 7 kol drží Jirka Penc.



Pumptrack v Bikeparku Hradištko / Vítěz beer race Jirka Penc



10:00 Registrace
13:00 Pumptrack
16:00 Dirt
18:00 Pumptrack top 16
18:30 Dědové
19:15 Beer race
22:00 Party Rozmarná

Večer se všichni sejdeme na divoký párty v Rozmarné kde nám tři kapely ukážou zač je toho loket! 

  • Parallen jsou punkoví kluci ze Štěchovic a celý to odstartují
  • Green Monster hrajou Rockabilly v pořádnym tempu
  • V.O.H. pořádnej hardcore na pozdní hodiny

Hned po poslední kapele pustíme do vzduchu AC/DC a spoustu jinejch kytar, protože noc končí až ráno!



Diskuze

  • anonymní uživatel vale 46 12.9.2013 v 17:43

    pump je moc hezký, škoda že to mám tak daleko.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí