reklama

Marosana never dies 2 - recenze

Autor: Keli, vydáno: 7.3.2007

Po dvouleté přestávce je tu další pokračování dokumentárního snímku Majkla Márošiho honosícího se názvem Marosana never dies 2. Premiéra se odehrála na pražské Holeshot party, kde ovšem trochu zlobila technika, takže zážitek nebyl úplně 100%. U mě v DVD mechanice vše fungovalo jak má a tak se s vámi podělím o dojmy z MND2.

foto

Prdnu dývko do přehrávače, načte se menu a zde se u mě vyskytl první zádrhel, nebyl jsem schopen se dostat k filmu, díky zvolenému pozadí a písmu v menu není patrné, která položka je vybrána a tak se mě neustále vybírala sekce bonusů. Po chvíli koumání jsem tomu ovšem přišel na kloub, holt inteligent se pozná.

foto

Na začátku je nezbytná představovačka hlavních aktérů, MM a Ričrda Gasperottiho a sponzorů. V další kapitolce následuje v minulém DéBéčku popsaný helibiking v Whistleru doprovázený northshorovým ježděním v mecce freeridu. Při sledování se mě začíná silně projevovat typická česká vlastnost a sice závist, protože pravděpodobnost, že se tam podívám v době kdy ještě budu schopen jezdit na kole se limitně blíží nule.

foto

V dalších kapitolách následuje směsice záběrů z rozličných lokalit co Majkl v loňském roce navštívil, je tu vše dirt, park, závodní DéHáčka i čistý freeriding. Z lokalit poznávám Britskou Columbii, Monako, Saalbach, Prahu a další.

foto

Na absolutní závěr na nás pak čeká poradna jak se stát úspěšným sjezdařem jako je Sadám Hágner.

foto

Ti z kdo vás kdo očekávají od videa záběry podobné The Collective, Roam a podobných budou zklamáni, žádné romantické záběry nečekejte, žádné západy slunce, žádné broučky na listech. Naopak očekávejte rychlý dynamický střihy, záběry z koncíků, nahý slečny, drsný pády a v neposlední řadě motokros na kolech na všechny způsoby. I hudební doprovod je v podobném stylu, HC jak má být (Status Praesent, Shatter, Hazedecay apod).

foto

V bonusové sekci najdete krátký sestřih z Marosany 4Down z Pece, Majklovy fotaz a nepoužité záběry.

Celkově video působí velmi příjemně, nesnaží se konkurovat videím s velkým rozpočtem a jde si svojí cestou. Každopádně rozhodné toto video doporučuji každému do filmotéky, koupit jej můžete např. u Pulpiho na webu za 250 Kč a to se vyplatí.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel coolo (coolo (a) seznam.cz) 7.3.2007 v 9:34

    nahy slecny? .. zeby mi neco uteklo ...

  • anonymní uživatel ( http://211b.org ) (212b (a) email.cz) 7.3.2007 v 22:30

    hej chlapy až se to bude pálti tak se mi ozvěte
    211b.org/...

  • anonymní uživatel Medvěd (stanclMichal (a) seznam.cz) 10.3.2007 v 23:19

    Marosana nezklamal a video je boží! doporučuju. Jezdijou tam opravdoví lidi, co nedělaj žádný harakiri jako v Disordru 7(podle mě od disordru 4-7 komedie)
    Skvělá muzika a plno nápadů doufám že za pár let vyjde III.

  • anonymní uživatel Martin Šopf (sopf (a) seznam.cz) 14.3.2007 v 11:50

    352 slov i s nadpisem

  • anonymní uživatel DD (kozy (a) kokain.com) 14.3.2007 v 12:18

    42 slov bez nadpisu

  • anonymní uživatel Vitek 14.3.2007 v 12:53

    212b - ses curak!

  • anonymní uživatel Jana Chrobáková (poppy.cock (a) seznam.cz) 15.3.2007 v 13:35

    353 slov

  • anonymní uživatel laso (monkey1 (a) seznam.cz) 1.4.2007 v 19:48

    this is good

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí