Video preview 2008

Autor: Štepánisko, kategorie: Video, vydáno: 17.2.2008

Únor není pro bikera asi nejvhodnější měsíc, venku je kosa, brzo se stmíva, jediným pozitivem je asi to, že jaro se už nezadržitelně blíží. Já ale nazahálel a našel jsem pár užitečných odkazů, které vám nabídnou zájimavou alternativu, bikování v teple domova za monitorem vašeho kompjůtru.

Mentally Retarded
Prvním kouskem je Švédské freestyle mtb & bmx video pod názvem Mentally Retarded. Více napoví asi trailer…

Bohužel link ke stažení je momentalně mimi provoz, ale nezoufejte můžete se na video podívat na jednom z těchto dvou webu, tady nebo tady

Perspective 2
Dalším kouskem je lokalní DH a FR video Perspective 2 s podtitulem Rise of Locals, původem z Nového Zélandu
Link na stažení: farkin.net, velikost: 280mb , formát: mov.

Virtuous

Švýcarský DH, FR a DJ film v HD kvalitě (ve vysokém rozlišení) premiéra 18. dubna. Pár obrazku a slov zde: http://www.frontlinemag.net

F1RST
pro ortodoxní sjezdaře připravuje Clay Porter volné pokračovaní videa Between the Tape. Co uvidíme? Samozřejmostí budou sestřihy světových poharů, sjezdové sekce s top sjezdaři a to vše proloženo komentáři těch největších hvězd světového downhillu. Premiéra bude 4. dubna.

Season
je posledním počinem partičky, kterou známe pod jménem Collective. Podle oficiálních informací by trailer měl spatřit světlo světa do konce února a premiéra se odehraje někdy v průběhu dubna.

Make it Work
Jedním z videí , která vyšla na přelomu loňského a letošního je Make it Work od Anti production. Tato produkce je nováčkem na poli mtb filmů a proto jsem neveděl co mám od videa očekavat. Po zhlédnutí intra jsem ale byl příjemně překvapen.

Už tady bylo patrné, že tvůrci nejsou žadní amatéři a to se rozhodně nedá říct ani o “učinkujících”­.Video otvírá dirt jumpová sekce s Cam McCaullem, Kitrem Voriesem a Gragem Wattsem. K vidění jsou 360-tky na všechny možný i nemožný způsoby, tailwhipy, baspiny a mnoho dalších, luxusně provedených triku.

Dalším na řadě je Emil Carlson, který se hodně svižně prohání po lesích na jeho sjezdové “hyeně”. Dálé se video nese ve stejném duchu, to znaména, že dirt jump střídá freeriding. To ovšem neznamená, že by jste se měli začít nudit, spiš naopak, těch necelých 40 minut uteče jako vodá a moderní technika v podaní helmet camery nebo cablecamu, jezdci jako Trond Hansen, Jonh, Paul Bass, Kyle Strait a bratří “Španěláci” ( A. & L. Lacondeguy) a soundtrack od Monster Magnet, Tv on the Radio, Klaxons nebo Rolling Stones tomu dodají šťávu.

Kranked 7
Novinka od Radical films Kranked 7, s podtitulem The Cackle Factor bude asi jedním z nejočekávanějších videí tohoto roku. Podle sestavy riderů je patrné, že tento díl nebude tak upjatý jenom na freeriding jako tomu bylo v minulosti. Jména jako Lance McDermott, Kyle Ebbett nebo Timo Pritzel naznačují, že uvidíme také hodně dirt jumpu, možna i streetu.

Dalšími jezdci jsou Jamie Goldman, Nathan Rennie, Steve Romaniuk, Mike Kinrade, Eric Porter, James Doerfling, René Wildhaber, Matt Hunter, Mike Hopkins, Ben Boyko, Kirt Voreis, Garett Buehler, Bobby McMullen, Ryan Berrecloth, Josh Bryceland, Dylan Dunkerton Curtis Robinson, které uvidíme v lokalitach jako Aljaška, Britská Kolumbie, Kalifornie, Švýcarsko nebo Francie.

O hudbu se postarají The Hilltop Hoods, the Kinks, Zebrahead, Tsunami Bomb, Ziggy Marley, the Guess Who, Anti-Flag, Five Alarm Funk, Placebo, Lagwagon, the Misfits, Super Cabin a Pennywise. Premiéra je naplánova na konec dubna v rámci Sea Otter.

Diskuze

  • anonymní uživatel Ric1 (RiciBikes (a) seznam.cz,icq:496469323) 17.2.2008 v 14:55

    dobrýýýý,Hlavne good songy!!!nemate nekdo?

  • anonymní uživatel Frankq (Frankq (a) seznam.cz) 17.2.2008 v 17:13

    dobry ale kratky uz se nemuzu dockat na cely dvd

  • anonymní uživatel buchna 17.2.2008 v 18:15

    luxusní ochutnávečka

  • anonymní uživatel kiciN (ShaMpOo riDeRr) 17.2.2008 v 18:22

    ja se těšim jak zmrd na Virtuos,ten trail luxus

  • anonymní uživatel Martin (afzllql (a) seznam.cz) 27.1.2009 v 20:37

    v pohode ale zdá se mi že ten co delal ty záběry točir rally pač ty zaběry z dalky me moc neberou a je to divne jonak sem mi to libilo

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí