Roztocký pohár 2008 - propozice

Autor: PR, vydáno: 24.7.2008

Roztocký pohár 2008 se nezadržitelně blíží, a tak je na čase shrnout všechny potřebné informace. Dráha je již připravena, probíhají pouze kosmetické práce pro zvýšení komfortu diváků. A v čem že je tento závod tak jiný? Především proto, že není pro začátečníky. Nejedná se totiž o žádné projíždění na paloučku, ale na jezdce tu čeká lajna velkých skoků o velikostech od 3m do 6m, které jsou u nás unikátní. Očekávat tak můžete účast nejen české dirtové špičky. Závod pak má charakter tzv. „challenge“, kdy padají pouze ty nejlepší triky za všudypřítomného hecování všech diváků, kterých na tuto dráhu chodí požehnaně. Níže tedy ve zkratce vše co potřebujete vědět, abyste se stali součástí tohoto eventu!

Termín: 26.7.2008, pokud nám nevyjde počasí, přesuneme závod na něděli 27.7., o čemž vás budeme případně informovat na těchto stránkách v sobotu dopoledne.

Lokalita: Dirtová dráha u přívozu, Roztoky u Prahy

Pro koho: všichni jezdci MTB i BMX, kteří si troufají na tyto dirty. Zdravotnická asistence je samožřejmostí. Startovné: bojujeme s inflací co to jde, takže zůstává symbolických 50,–Kč. Plechovka Red Bullu od Red Bull kočky je jasná, stejně tak občerstvění v podobě servisu jako od maminky.

Registrace: již probíhá pomocí webového formuláře na adrese www.roztockypohar.cz , je možno i na místě závodu do 12 hodin.

Doprava a ubytování: Doprava buď vlakem z Masarykova Nádraží nebo z Kralup nad Vltavou, nebo busem z Dejvické nebo z Velkých Přílep, nebo přívozem z Klecan, nebo autem z Dejvic. Dále po navigačních šipkách. Pro ubytování kontaktujte své lokální dealery, nebo je možnost stanovat v areálu.

Parkování: Po loňských zkušenostech bude muset být letos směrováno k zadní straně dráhy, neboť podél příjezdové cesty zaparkuje maximálně 100 aut. Ovšem platí nepsané pravidlo kdo dřív příjde, ten dřív bere :)

Moderátor: Kdo jiný než největší kapacita v oboru Navy.

Program:
10:00 Otevření dráhy, tréning všech jezdců
14:00 Zahájení závodu, kvalifikační jizdy obou kategorií
16:00 Finálové jizdy obou kategorií
18:30 Vyhlášení vítězů
19:00 Koncert kapely Hustler State (punk-rock)
21:00 Afterpárty v klubu Tropic, promítání fotek P rosím berte v úvahu, že čas začátku finálových jízd se může posunout v závislosti na celkovém počtu přihlášených jezdců.

Vlastní závod:
Závod se pojede podle kategorií na 3 kvalifikační jízdy, z nichž se nejhorší škrtá a rozhoduje součet bodů obou platných jízd. Do finále postupuje 10 nejlepších jezdců v každé kategorii, kde každý z nich pojede 3–4 jízdy, kde se opět ta nejhorší škrtá. O výsledném pořadí rozhoduje bodový součet všech platných finálových jízd. Jedna jízda je každým porotcem ohodnocena 0–100 body.

Porota:
Karel Zámek – vítěz 3DH cup 2006
Vocta – hvězda z reklamy na O2
David Vála – lokál BMX Na Babě

Ceny pro vítěze:
Originální pohár, kompletní servis kola v autorizovaném servisu Cyklo Adam, oblečení od Horsefeathers, DVD adrenalinových sportů od Red Bull, pozornosti od partnerů závodu.

Soutěž:
V rámci běžící kampaně na Radiu 1 můžete v pátek dopoledne soutěžit o balík cen související se závody, takže pokud máte zájem o tričko Horsefeathers, poukázku na kompletní servis kola, DVD Red Bull X-Fighters, poslouchejte pozorně Rádio 1 :)

Občerstvení:
V areálu bude stanoviště pro pivaře, kteří mohou přijít na chuť 3 druhům točeného piva, dále zde bude nějaké to vínečko a samozřejmě pamlsky z lávového grilu. Samozřejmostí bude opět Red Bull fresh stan, kde vám barmani nabídnou nejen míchané alkoholické drinky, vodu a nějaké ty limonády pro abstinenty.

Média:
Přislíbená je učast mnoha médií. Závod bude mimo jiné natáčet TV Očko, takže pokud se chcete zviditelnit vezměte si něco hezkého na sebe :) Neakreditovaní fotografové a kameramani nechť prosím nevstupují do vyhrazeného prostoru.

Music:
Jako doprovod Navyho moderování uslyšíte směs vašich oblíbených šlágrů od Michala Davida a Káji Gota s Ewou Farnou :) Po vyhlášení výsledků proběhne přimo u dráhy na koncertním stage vystoupení kapely Hustler State, info o kapele najdete na adrese http://bandzone.cz/hustlerstate

Pokud vám tyto informace nepostačují, zkuste najít odpovědi na webu závodů www.roztockypohar.cz nebo napište přímo pořadateli na honza@roztockypohar.cz .

Závody pořádá: Jan Kolář a DirtJump Roztocky crew

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Frenk*noxík* (Dirtbiker901 (a) seznam.cz) 24.7.2008 v 12:55

    Ten druhej skok to je děs.....

  • anonymní uživatel Frenk*noxík* (Dirtbiker901 (a) seznam.cz) 24.7.2008 v 12:57

    :-D

  • anonymní uživatel Beach.boy 24.7.2008 v 14:22

    freknu tak co tam predvedes?

  • anonymní uživatel holub (holubrider (a) seznam.cz) 24.7.2008 v 16:27

    všecko sou posilaky :D

  • anonymní uživatel Frenk*noxík* (Dirtbiker901 (a) seznam.cz) 24.7.2008 v 18:15

    tve na prvním 360 a pak se netrefím na druhej protože je to skurveně do tránsferu

  • anonymní uživatel jardos (kapsky (a) centrum.cz) 24.7.2008 v 20:26

    vy blazni... ty skoky jsou mazec, byl jsem to dnes tajne omrknout a kluci tam makaj jak srouby :) fakt to vypada hodne ready!

  • anonymní uživatel Kaše (www.dirtjumproztoky.eu) 24.7.2008 v 23:11

    ten druhej skok je sakra libovej!!! Frenku až ho skočíš, tak něco říkej

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí