MojeKolo

Finále Meatfly 3DH Cup 2008 - report

Autor: Keli, vydáno: 28.9.2008

Na místo konání do Rokytnice nad Jizerou přijíždíme již v pátek večer, v očekávání party v prý vyhlášeném disco klubu Šnekolend. Parkujeme přímo na náměstí a na rozjezd jdeme do místního Music klubu, kde to opravdu nežije, když odečtu bajkery, tak na diskotéce nikdo další kromě obsluhy není, uff, přesouváme se do Šnekolandu.
U vstupu si u „sympatického“ šatnáře mixnutého s vyhazovačem musíme povinně odložit do šatny a jdeme dovnitř. Obsluha u baru dělá čest jménu podniku kde pracuje a její rychlost je opravdu šnečí. Večer v klidu plyne, za vypíchnutí stačí zmínit Maveho tančení na píseň s názvem „Máš nejhezčí zadek na světě“…

Do sobotního rána nás budí sluníčko, už v devět ráno je snad patnáct stupňů a bude líp. Trať v Rokytnici je již notoricky známá, sice pořadatelé předesílali , že se trať v závodě nepojede celá, ale skutečnost je jiná, jede se komplet od horní stanice lanovky až dolů k spodní. Povrch trati je příjemně suchý snad až na jedno, dvě místa s menšími loužemi.

S blížicím se polednem vrcholí trénink a chystá se měřený trénink. Meatfly 3DH Cup se jezdí na měřený trénink a poté dvě závodní jízdy, přičemž lepší čas se počítá. Měřák slouží pouze k vytvoření pořadí do první závodní jízdy.

Bohužel v Rokytnici to tak úplně nevyšlo, došlo k problémům u časomíry a tak se čas z měřáku nějakým záhadným způsobem potratil a do první jízdy, která startovala s pětasedmdesáti minutovým!!! zpožděním se nastupovalo podle startovních čísel. První kolo bylo úspěšně odjeto a nastal další problém, díky časovému posunu zbývalo do konce jízdy lanovky dvacet minut, takže kdo chtěl jet druhé kolo nezbývalo mu, než okamžitě vyrazit nahoru a na startu čekat (přiznám se, čekat jsem odmítl a dal jsem si vedlejší velmi zábavnou freeridovou tratičku).

Při druhém kole už bylo slunko dost nízko a v některých místech jezdci místo na trať koukali přímo do slunce. Ale ti co startovali se s tím popasovali jak nejlépe uměli, většina se sice oproti prvnímu kolu nezrychlila, ale našli se i tací, kterým se to podařilo, viď Hofe.

Po dojezdu posledního proběhla chvíle čekání, po ní následovala další chvíle čekání a po ní již vyhlášení. Kompletní výsledky najdete v nejbližší době na webu 3DH Cupu, v nejprestižnější kategorii do dopadlo následovně: Hof, Bártič (který měl ze svého umístění opravovou a nefalšovanou radost), Čepér a na bramborovém fleku to vše jistil Kaštan.

Galerku od Elis očekávejte v nejbližší době.

A na závěr rada pro všechny motoristy od repre mechanika Kraba.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Los tomanos (www.pozingcrew.wz.cz) 28.9.2008 v 22:14

    A krabovi sverujem sva kola :)

  • anonymní uživatel Čárys (Seven20 (a) volny.cz) 29.9.2008 v 13:13

    4: Krabator : Potřeboval bych vyměnit olej...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí