reklama

TZ: Skateshop.cz USA BMX trip

Autor: PR, vydáno: 24.10.2008

Hlásíme se z USA. Skateshop.cz USA BMX trip jede v plném proudu. Jsme zhruba třetí den na místě. Po náročné cestě jsme si půjčili mega obytňák. Následovala ochutnávka ledové slané vody Tichého oceánu, procházka pod palmami a cesta do Vans skateparku. Neustále nás vyvádělo z míry množství chromových ráfků na obřích džípech, sedm pruhů na dálnici a silikon všude okolo. Vans skatepark byl spíš pro začátečníky (kromě killer old school bazénu, který byl dost unreal – viz fotka), ale proběhla zde večerní session. Přespání se konalo ve stylu, půl kilometru od nápisu HOLLYWOOD mezi vilkou Bruce Willise a Demi Moore.

Další den jsme vyrazili z Los Angeles do Tehachapi, kde vyrostl Woodward West. GPSka nás ale vedla na trochu off roadovější terén, než by náš pojízdný domek snesl. Ale po projetí venkova jsme se dostali do svatyně každého BMXaře. V příští news se dovíte, jaké jsou parky ve Woodward West, kde strávíme několik dalších dnů.

 

Další news z kontinentu burgrů a pick-upů následují, protože odjíždíme z Woodwardu a vyrážíme vstříc Six Flags, jednomu z největších zábavních parků na světě. Jinak Woodward is da best! Vnitřní hala je sice bez umytí trochu víc klouzavá, ale venkovní parky vypadají božsky. Zamilovali jsme se do dřevěného megaparku Enterprise a málokdo ví, že tenhle Woodward taky nabízí zábavnou trail sekci, mimojiné. Spousty dalších poznatků z toho, jak to chodí ve Woodwardu, se dovíte v podrobnějších reportech po návratu přes louži. Snad se nám povede se připojit k netu ještě jednou, ale nevíme, jak to ještě bude vypadat, další dny jsou trochu divočejší.

 

Diskuze

  • anonymní uživatel Peltys 24.10.2008 v 13:43

    a jak se vůbec má Demi?

  • anonymní uživatel FRANKIE (ferbak (a) azet.sk) 24.10.2008 v 23:47

    kusok malo fotiek zo BMXactions.........ale tie foto co su su pekne

  • anonymní uživatel lamac 25.10.2008 v 12:29

    jaj zavist :D moc pekne.....

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí