dirtbiker #56

Autor: Sváťa, vydáno: 5.6.2009

Další dva měsíce jsou fuč a před námi je vydání dalšího čísla dirtbikeru. Pojďme se tedy podívat, co si pro nás ten Sváťa připravil…


Obsáhlé novinky a další tradiční rubriky vám nějaký ten čas zaberou, než je přelouskáte. Po nich přichází na řadu v současné době nejlepší český dirtař Pavel Caha, který se letos dočkal svého prvního velkého rozhovoru a samozřejmě i obálky.





Michal Prokop je v sezóně víc na cestách než doma a jestli se někam opravdu rád vrací, pak je to slunná Kalifornie. V článku nazvaném California Dreamin’ vám spolu s fotografem Robem Trnkou povypráví, jak probíhal jejich letošní výlet na festival Sea Otter Classic spojený s návštěvou Briana Lopese.





Po delší době náš tým vyrazil do ulic hlavního města, aby s partou bmx jezdců zmapoval streetové spoty, hlavně ty méně profláknuté. A stejně tak dostali prostor i méně profláknutí jezdci.





Horsefeathers parta ve složení Schwara, eMTý a Čárys vyrazila na Lago di Garda za účelem freeridingu po místních luxusních trailech. Přírodní scenérie jsou tu opravdu famózní, což jen podtrhuje exkluzivitu materiálu.





Partička Anglánů z týmu DC pojala účast na Bike Hall Contestu jako trip po Česku, při kterém navštívila hned několik lokalit nejen v Praze. Na Štvanici tak vzniklo DC UK Demo za účasti Anglánů i předních domácích jezdců.





Pokud holdujete sjezdu a freeridingu a ještě jste neokusili děčínské traily, na kterých se prohání Kubajsz Fišer a spol., měli byste to určitě napravit. Ostatně reportáž, spojená s testováním velmi zajímavého FR stroje značky Mondraker, vás o tom jistě přesvědčí.





Na závěr reportážní části magu se podíváte do Šanghaje na X Games Asia, s kým jiným než s Jenym Valentou, který povypráví nejen o závodě jako takovém, ale i o cestování obecně a svých dalších plánech na sezónu.

Dále samozřejmě nechybí tradiční bmx/mtb rubriky, tedy profily, kola a po zimě se vrací i škola triků. Padesátý šestý dirtbiker pak jako obvykle uzavírá technická rubrika, prověřen v terénu byl enduro bike Tomac Snyper a bágl od Dakine.





dirtbiker #56 seženete od pondělí 8. června v trafikách a bikeshopech, jako vždy za 59 Kč, na Slovensku za 2,95 €



Ochutnávku nového čísla najdete na www.dirtbiker.cz



Minulé číslo 55 je celé k prolistování na www.dirtbiker.cz

Diskuze

  • anonymní uživatel Biked 5.6.2009 v 13:11

    takze ho mam v pondeli doma uz se na nej tesim od te chvile co prisel 55
    at uz ho mam!!!!!

  • anonymní uživatel peca (dj.sek (a) seznam.cz) 21.6.2009 v 21:43

    je dost dobrej už ho mám

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí