reklama

Biker 01-2010

Autor: Biker mag crew, vydáno: 16.3.2010

Zimné čakanie na prvý tohtoročný Biker sa pomaly, ale isto chýli ku koncu. Už 16. marca (16. března pozn. red.) pre vás máme pripravené nové vydanie plné vôňe tlačiarenskej černe a zvuku rapkajúcich nábojov. Ešte predtým, ako si pre svoj výtlačok zájdete do stánku, alebo k poštovej schránke, sme pre vás pripravili zopár ukážok toho, na čo sa môžte už o necelý týždeň tešiť. Českí čitatelia sa k svojmu výtlačku dostanú zatiaľ len cez predplatné, prípadne cez ochotného kamaráta zo Slovenska. Predplatné si môžete objednať na stránke bikermag.sk za zvýhodnenú cenu až o 48%!




Celé číslo odpaľujeme reportom z Viedenskej megaakcie Masters Of Dirt plnej lietajúcej hliny od kolies freestyle motoriek a bikov. Dočítate sa o tom, ako sme sa na akciu vôbec dostali, či sme neprišli o sluch, kto všetko písal v aréne históriu a či Rakúšania vedia vyberať babenky do show.





Keď zo stránok vyprchá vôňa benzínu, prenesieme vás do rozpálenej Austrálie na najnáročnejší a najdlhší MTB závod všetkých čias – Crocodile Trophy. Peckové fotky od popredných svetových fotografov doplnia zaujímavé čítanie o tom, čím všetkým si jazdci museli počas pretekov prejsť.





O svojom názore na súčasnú fourcrossovú a bicrossovú scénu vám porozpráva Michal Prokop – najúspešnejší fourcrossár všetkých čias. V štvorstranovom interview pridá aj niečo zo svojich začiatkov a prezradí aj technické detaily o svojich závodných špeciáloch.





Všetci isto poznáte najnovší český bikový film Spectrum, a väčšina z vás ho už aj videla. Je vôbec o čom písať? Tak napríklad určite neviete, ako taký film vzniká. Na šiestich stranách v strede časáku nájdete zaujímavosti spoza kamery, fotky z natáčania a celú story o tom, ako sa rodil Spectrum od prvých skíc až po prvý vydaný disk.





K slovu prichádza hlavná téma Bikera! V bicyklovej zoznamke sme pre vás prichystali takmer dve desiatky krásavíc, ktoré rozpálené čakajú len na vás. V tomto článku hráme úlohu ich najlepších kamarátok a tak vám poradíme, čo môžete od ktorého bicykla očakávať, koľko by ste doň mali investovať a v ktorom prostredí s ním prežijete najromantickejšie chvíle. Aby ste vyberanie nemali až také ľahké, pridali sme do výberu okrem MTB-čiek aj BMX-ky a mestské biky.





S novým bikom prichádza aj nová zodpovednosť, preto vám určite padne vhod aj článok o tom, čo by vo vašej výbave pri jazdení určite nemalo chýbať. Okrem obsahu ruksaku vám dáme praktické rady aj o tom, na čo by ste nemali zabúdať, aby sa vaša jazda stala nielen zábavnou, ale aj bezpečnou.





Všetko zavŕši profil veľmi úspešného a sympatického MTB freestylera z Trenčína – Vilka Križana. Dozviete sa o ňom všetko – ako sa vôbec dostal k bicyklu, ako sa učí triky, či musí frajerku nútiť do jazdenia, a akú má rád zmrzlinu. To všetko s parádnymi fotkami nielen z jazdenia.





Okrem veľkých článkov sme samozrejme nezabudli ani na menšie kúsky, ktoré máte tak radi. Na 96 stránkach si nájdete aj rubriku trickology, v ktorej vás naučíme nejaký-ten nový trik, poradíme vám ako správne cvičiť, ukážeme vám, ako si opraviť a nastaviť prehadzovač, dozviete sa termíny všetkých pretekov v sezóne 2010 doma aj v zahraničí a ešte omnoho viac. To si už ale určite s radosťou prečítate sami. Dúfame, že sa vám najnovší Biker bude páčiť!








Biker mag crew

Diskuze

  • anonymní uživatel kubo (freeride) 16.3.2010 v 11:16

    uz sa tesiiiiiiiiiiiiim :)

  • anonymní uživatel hamo 16.3.2010 v 11:27

    Kto to je ten Plokop?

  • anonymní uživatel dafni (dafnisnb (a) seznam.cz) 16.3.2010 v 12:49

    hamo:Ty seš lolec xD

  • anonymní uživatel kubo (freeride) 16.3.2010 v 13:59

    kto je prokop? :D daj sa vysetrit... :D

  • anonymní uživatel kubo (freeride) 16.3.2010 v 13:59

    alebo si to radsej daj do googlu...

  • anonymní uživatel Scoty (heineken88 (a) centrum.cz) 16.3.2010 v 14:27

    no podívejme..

  • anonymní uživatel 3.14 (3.14co (a) gmail.com) 16.3.2010 v 17:26

    Pár čísel jsem četl a čtení je to dobré, pro mě lepší než DB. Držím palce.

  • anonymní uživatel kamzik.co (duksik (a) seznam.cz) 16.3.2010 v 20:25

    pry kdo je ten prokop :D:D přidej se rychle k DKids hodiš se tam na 100%

  • anonymní uživatel rasto1232 (vansik12 (a) azet.sk) 19.3.2010 v 19:39

    uz maam doma....toto cislo je super len mohlo by byt viac downhillu :DD

  • anonymní uživatel j 23.3.2010 v 7:37

    Bude i vereze ke stažení na netu jako u DB?

  • anonymní uživatel Stifler von Biker 23.3.2010 v 22:11

    j: Nebude, aspoň zatiaľ nič také neplánujeme.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí