MojeKolo

Keine Medaile Roadtrip (part 1)

Autor: TomKa, vydáno: 20.8.2010

Před třemi dny se parta ve složení Leader, Netro (který jen tak mimochodem přesně před týdnem vyhrál závody i best trick v polském městě Szklarska Poreba), Damjan a TomKa vydala na putování jihovýchodními státy s neurčitým cílem pobavit místní domorodce.

Do krámu se hodilo i to, že tento víkend probíhá v chorvatském městě Osjek jedenáctý ročník extrems sports festivalu Pannonian Challenge. Tu se dobrodruzi rozhodli, že si tuto událost rozhodně nenechají ujít, nuže bylo rozhodnuto a první z několika daily updatů je na světě…







Vyjeli jsme z deštivého Brna a po pěti hodinách jízdy jsme dojeli k maďarskému „MOŘI“, k Balatonu. Tady jsme mimojiné postavili nový dirtpark na pláži, užili si noční street a nechali si zamotat hlavy od milliónu sličných domorodkyň. Po přespání mimo toto hříšné místo následoval přesun do Osjeku na místo činu.






Druhý den tripu jsme okouli dirtjumpovou trať, která tedy zrovna nebyla v medailové formě, a potom jsme vyrazili na velkou koupačku v místním aquaparku. Navečer proběhla session na dirtech, načež jsme později zjistili, že jsme byli první, kteři je naskákali. Zítra probíhá skatový závod ve skateparku, mimojiné přilítá Daniel Dhers a Benny Korthaus. V sobotu se pak pojede BMX závod ve skateparku a v neděli se bude lítat dirtjump na horských kolech.






Posíláme pozdrav z Hotelu Maksimilian ;)



TomKa, DMJ, Leder a Netro




No a nám nezbývá nic jiného než držet našim cestovatelům palce!




Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí