Pozvánka: Cyklopeklo 5

Autor: Keli, vydáno: 11.10.2010

Máme tu téměř polovinu října a blížící se nezmary počasí nám krásně zpříjemňuje nasluněnné barevné babí léto. Ideální příležitost jak se rozloučit v v našich luzích a Hájích s venkovním ježděním na bicycle. „Rozloučení se sezonou“ opět proběhna v rámci 5. ročníku dirtových závodů pod názvem Cyklopeklo v bikeparku v Třebíči.

Bikepark v Třebíči za plaveckým areálem laguna prodělal menší facelift, co se týče lajnoví, kdy je po rozjezdu více možností na skoky a ježdění se tak stává zábavnější. Přibylo také pár umělých vodrazů, aby to měli jezdci o něco pohodlnější a úroveň třebíčského ježdění mohla, tak jít opět o něco výše. O tem všem napovídají média a výsledky ze závodů třebíských riderů. Nejeden náš velikán již potvrdil účast a jejich aka není snad ani třeba prozrazovat.

Přijeďte si zazávodit a změřit síly s ostatními.

Závody jsou vypsány pro kategorii bmx a mtb kol, disciplína dirt jump a místo konání bikepark Třebíč (za plaveckým areálem Laguna).

Den konání: sobota 16. října
Startovné: 50,– Kč

Začátek závodu: trénink 10:00, kvalifikace od 12:00, finále od 14:00 hodin





After party bude a zahrají DJs a to DJ Ill Rick a DJ Nimand. Rádi bychom i rádi omluvili skupinu Sulin, která mohla také vystoupit, ale ze zdravotních důvodů to není možné. Přejeme brzké uzdravení a kapelo hoj.

Vstupné na party je 50,– Kč a otevřeno na baru od 18. hodiny. A kde? Trumpetka na ulici Leopolda Pokorného, Třebíč (židovské město).

Počasí k nám by mělo být shovívavé a štěstí bychom mohli mít jako z Kukury.

Těšíme se na Vás riders.

Třebeach Crew

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí