První info: Our Way Of Life

Autor: Adam Bělík, vydáno: 26.5.2011

Cílem dokumentu „Our way of life“ je představit široké veřejnosti extrémní sporty v disciplínách: downhill, freeride, fourcross, dirt jump, slopestyle, trial, pitbike, motocross i freestyle motocross.

Mezi nejznámější jezdce, kteří se v projektu představí jsou např.: Petr Pilát, Ondra Záruba, Damjan Siriški, Tomáš Slavík, Přemek Tejchman, Michal Maroši a mnoho dalších!

Jedním z hlavních bodů, který bychom rádi v dokumentu „Our way of life“ dosáhli, je ukázat světu, že i v dnešní době se najde hrstka mladých lidí, kteří se místo vysedávání u počítače či televize raději sbalí a jdou s přáteli ven si pořádně zajezdit. Kdo jednou zakusí ten osvobozující pocit volnosti, když pustí brzdy a nechá se unášet na kole dolů z kopce, nebo jednoduše přidá plyn, cítí jak najednou pevněji svírá řidítka a pomalu mu stoupá hladina adrenalinu. Poté již obvykle nemá dost a rád by tento pocit zažíval častěji a častěji. Přesně toto je jeden z důvodů, proč se nám tyto sporty zaryly hluboko pod kůži a staly se naším životním stylem.





Když vás navíc žene kupředu touha porazit ostatní, nebo mít nejlepší čas v závodě, máte téměř 100% jistotu, že ze sebe vydáte absolutní maximum a pojedete na hranici svých možností. Samozřejmě, že námi představené extrémní sporty jsou jedna velká dřina, touha se neustále zlepšovat, ale také bolestivé pády, se kterými se jednoduše musí počítat. Výhodou těchto sportů je fakt, že jednotliví rideři drží při sobě, dokáží si vzájemně pomoci, zdokonalovat se, vyhecovat ostatní k lepším výkonům a zažít neskutečný ranec zábavy.





Náš film by také mohl ukázat cestu ostatním mladým lidem, kteří zvažují, že by si některý z těchto sportů sami vyzkoušeli a pustili si tak do svého každodenního stereotypního života trošku blahodárného adrenalinu. Jelikož jsou tyto sporty velmi nákladné, jistě by každý z nich ocenil možnost se předem dozvědět o disciplíně, které by se rád věnoval, co nejvíce.

Natáčení započně v průběhu měsíce června a premiéra se uskuteční již na podzim tohoto roku.





Další infomace naleznete na Facebooku.

Diskuze

  • anonymní uživatel karel gott 26.5.2011 v 8:48

    muzu se zeptat, kdo za tim stoji? autor atd... dekuji

  • anonymní uživatel ja 26.5.2011 v 15:08

    Mas to na tom facebooku:

    Režie
    Tomáš Kalabis, Adam Bělík
    Scénář
    Michaela Hrabcová
    Scénář:
    Tomáš Kalabis, Adam Bělík, Michaela Hrabcová

  • anonymní uživatel radim 26.5.2011 v 15:46

    a mate uz nekde nejaka drive natocena videa? at se muzem mrknout na co se mame tesit?

  • anonymní uživatel Adam Bělík (Belik.Adam (a) gmail.com) 26.5.2011 v 18:28

    Pro nefejsbukaře ourwayoflife.xf.cz

  • anonymní uživatel Richard Křenek (Richard.Krenek (a) seznam.cz) 26.5.2011 v 21:59

    už se nemužu dočkat :-)

  • anonymní uživatel Tomas 28.5.2011 v 19:30

    to Radim
    ano, například: vimeo.com/...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí