MojeKolo

Pozvánka: Devil Work Summer Camp 2011

Autor: Keli, vydáno: 28.5.2011

Tak ako sme boli zvyknutí každý rok na štart leta samotným bike kempom, tak tomu nemôže byť ani tento rok. Síce už to nebude pod záštitou samotného Medveďa z BM.sk, ale pevne veríme, že sa aspoň na veľký kus priblížime k jeho kvalitným ročníkom. Druhou veľkou zmenou bude samotná lokalita. Novovybudovaný bike park v stredisku Košútka by mal priniesť nové ovocie nielen pre už profi jazdiacich bikerov, ale prvorade pre tých, ktorým myšlienka bike kempu bola robená.





Síce o stredisku málo kto vie, možno aj preto, že sa oficiálne otvára až ďalší víkend a to sobotu, nedeľu 28 a 29.mája. Týmto by som vás chcel všetkých pozvať otestovať zaujímavé prvky na tratiach, kuknúť samotné stredisko a mladučký hotel, ktorý bude základňou pre kemp. Myslím si, že aj tieto dve veci patria k základom kempu. Najdôležitejším faktorom bude samozrejme výučba riderov, pre ktorých pripravujeme skúsených inštruktorov, ktorí sú nielen elitou na slovenskej bike scéne, ale majú obrovské skúsenosti s odovzdaním svojich rád účastníkom kempu.





Ja osobne sa na nich teším , pretože aj ja mám pripravených pár otázok a nejasností, ako jazdiť, ako pracovať s bikom. A nielen to. Určite sa dozviete ako si nastaviť svojho tátoša, aké komponenty nakupovať, čomu sa vyvarovať pri servise.

O tom, prečo je to dôležité, zistíte práve v kempe. Učiť sa na vlastných chybách, je niekedy drahé a preto vám pomôžu skúsenecké rady od profi jazdcov.





Prečo som sa chytil, spolu s hlavným aktérom, bike strediska Košútky, Vladom „Hraško“ Hučkom, na takýto projekt ? Páči sa mi, že sa o freeride a downhill šport zaujíma čoraz viac ľudí a to znamená, že medzi nimi sa nájdu jedinci, čo sa radi naučia niečo nové, nechajú si poradiť od skúsených profesionáloch a nebude chýbať ani voľná debata, ako to na súťažnej bikovej scéne, nielen na Slovensku, funguje.

Toto bola moja hlavná myšlienka, prečo sa na to dať. Musím spomenúť Medveďa, ktorý si našiel čas sa s nami stretnúť a uviesť nás , ako by mal taký kemp minimálne vyzerať. I keď kemp nebude pod jeho záštitou, prisľúbil však, že na nás bude dohliadať s veľkou palicou, počas všetkých dní na kempe. Čomu sa veľmi tešíme.Možno mu zadelíme nejakú robotičku, aby bol pre nás užitočný. Ale ako ho poznám, tak nám to rýchlo zamietne a bude si konečne kemp užívať.





Dosť bolo kecov, prejdem k dôležitým faktom:

Termín : 30.jún až 3.júl 2011
Lokalita : Bikepark Košútka – Hriňová
Max. počet účastníkov : 45
Počet inštruktorov : 4 (5)
Počet výukových dní : 3 ( príchod večer pred začatím)
Max. cena zájazdu : 145e (40 účastníkov), 140e (45 účastníkov)
Záverečný pretek s ocenením

Web sajt kempu (registrácia, inštrukcie, kontakty) camp.dw-cycles.com

Srdečne vás všetkých pozývame.

Diskuze

  • anonymní uživatel hikol 28.5.2011 v 12:39

    kdyby to tak bylo v CR!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí