Pozvánka: Kona Bikepark Špičák Opening

Autor: Bikepark Špičák, vydáno: 4.6.2011

V sobotu 11. června v 9:00 se na Šumavě rozjede lanovka na vrchol Špičáku. Ve stejný den i čas bude zahájen provoz KONA Bikeparku. Jako každý rok při otvíračce, ani tentokrát na vás nebude čekat jen skvělé poježdění v bikeparku, ale samozřejmě i kulturní zážitek.



Na tratích se objevilo několik novinek jako jsou skoky, dropy a některé upravené úseky. Pravidelnou předsezónní údržbou prošly všechny tratě. Prvních bikerů se nemůže dočkat ani zcela nová trať Air&Stone. Ta vznikla ve spodní části kopce, kde jsme obří kameny propojili dřevěnými lávkami. Je zde možnost zvolit lehčí nebo obtížnější variantu. Celkově tento úsek hodnotíme střední a vyšší obtížností.





O tomto prvním víkendu provozu se zde tradičně bude také konat první Gaspiho Simpleride bike kemp. Pokud tedy chcete vypilovat jízdní styl a nebo prostě chcete vyzkoušet něco netradičního, co vám zvedne adrenalin, zkuste freeridové kolo pod dohledem mistrů ve svém oboru. Biková škola Simpleride má na Špičáku celosezónní provoz a proto pokud budete mít chuť, můžete nás kdykoliv do konce září navštívit.





Ten kdo si v letošním roce v kterémkoliv z členských bikeparků zakoupil celosezónní jízdenku Gravity Card, může na ji využít i na Špičáku, který se v tomto roce také připojil.

Na závěr prvního bikového dne zveme všechny na koncert pod širým nebem. Na rozehřátí pustí pár vypalovaček DJ ŽELVÍN. Ve 21:30 už live hrábne do strun dívčí sestava PISSYCAT. Po něžném pohlaví nastoupí hrubší zrno v podobě STATUS PRAESENTS. Celý koncert je ZDARMA.

Těšíme se na všechny bikery i NEbikery.

Další informace najdete na www.spicak.cz.
Případné další dotazy zodpovíme na e-mailu: bikepark@spicak.cz





Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Mykeš (Mykes!u (a) seznam.cz) 4.6.2011 v 23:55

    Tyjo, super park! Lidi! kostici.thosting.cz/...

  • anonymní uživatel Luck-ass 5.6.2011 v 22:27

    Do háje chtěl sem být do soboty v geissu ale když je v pátek ten Morgan za 50 tak mám cukání:D

  • anonymní uživatel Cabra (jvtenedor (a) gmail.com) 6.6.2011 v 13:55

    videjko porfavor... Trocha té motivace na živo...:O)

  • anonymní uživatel Jerry(bike.dýsí. cz) 7.6.2011 v 16:25

    Prej "pravidelnou předsezónní údržbou" = co voda neodnesla zůstalo :-DD

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí