Recenze: Marosana Never Dies III

Autor: Keli, vydáno: 5.4.2012

Již dnes večer bude v pražském klubu Roxy celosvětová premiéra třetího dílu Marosana Never Dies. My jsme dostali možnost zrecenzovat zmíněné video ještě před premiérou. Jaké je? Je to metal!

Představovat hlavní postavu série Marosana Never Dies Michala Marošiho je házení hrachu na zeď. Za svou dlouholetou závodní kariéru toho zažil tento zkérovanej cápek opravdu hodně a jak se se svými zážitky podělit i s ostatními? Video je správná volba. Po dvou úspěšných dílech MND a po pětileté přestávce přišla řada i díl třetí.

Podívejme se placce na zoubek, celé zpracování dostala dvojka Martin Vrbický a Štěpán Romanov z Fullface productions, ti sestříhali a sestavili bez bonusů téměř 40 minut dlouhý mix.





Celé video začíná společnou romantickou koupačkou MRSN, Gaspiho a Datla v zatopen lomě, i malý skokánek si hošani postavili.

A pak rovnou do Ameriky na Red Bull Rampage, v dalším partu se přesuneme na místa, kde MRSN sbírá poslední léta největší úspěchy, na fourcrossové tratě. Mariborské vítězství ze svěťáku nesmí chybět.





V následném downhillové okénku se společně s Majklem koukneme mimojiné do Saalbachu, Leogangu, Jasné či Špindlu. Svoji bajkovou všestrannost dokazují prostřihy ze streetového ježdění.

A sedáme do letadla a frčíme do Kanady, kde checkneme festival Crankworx ve Whistleru a místní traily.





A z Kanady zpět nakrátko do ČR, downhill ve Špindlu, dirty v Milevsku a pak šup zpět zpátky za moře do Utahu.

A co nemůže chybět na pořádným bajkovým videu? Smotky a parties! Ani v tomto Marosana Never Dies III nezklame.





Celé video uteče jako voda a ani jednu chvíli nenudí. Nečekejte zpomalené záběry mraků, broučků, kytiček, romantické melodie a podobné v současné době aktuální video trendy v bajkových videích. MND3 jede ve stylu starých videí, solí to do nás bez přestávky a ani našlapenej soundtrack nenechá nás nenechá na chvíli vydechnout.

Samotné DVD můžete zakoupit dnes večer na premiéře Roxy nebo exkluzivně prostřednictvím e-shopu BikeStrike, cena je více než lidová, 199Kč.









Takže v sedm večer se všichni potkáme v Roxy (Dlouhá 33, Praha), našlapaným programem nás provede Ríša Gasperotti a kromě kapel bude až do rána hrát DJ Zelvín.

Program
19:00 open a welcome drink
20:00 Dead set agains (old school Hardcore)
21:00 Status praesents (Machometal)
22:00 Maxim girls show
22:30 Křest DVD
22:45 Projekce MND III
23:30 Autogramiáda hvězd z filmového plátna
23:30 DJ Zelvín hraje k tanci a poslechu až do rána.





Diskuze

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí