Video: TriRide Velocity.ZERO PMB

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 13.4.2012

ikonaXC závodníkům dnes začíná druhé kolo světového poháru, my sjezdaři si musíme na další počkat až na začátek června do Val di Sole. A do té doby budou stále vyplouvat na povrch videa z závodu prvního. Doposavad asi nejlepší video z Pietermarit­zburgu z dílny TriRide.

Rychlost je určujícím faktorem pro sjezdové závody. Chcete-li být první na konci závodu, musíte být rychlejší než všichni ostatní. Na rychlost lze však nahlížet z různých úhlů pohledu, z různých perspektiv. Mít největší maximální rychlost je jistě dobrým výchozím bodem k vítězství, ale to není vše, musíte být mezi nejrychlejšími i co se týče průměrné rychlosti, musíte být prostě rychlí všude.

To je přesně to, co Greg Minaar dokázal a podařilo se mu tak vyhrát závod s impozantní náskokem.

V letošním roce tým TriRide se nám bude snažit ukázat rychlost ze všech různých aspektů při každém Světovém poháru. Začneme s Velocity.ZERO, první dílem věnujícím se hledání rychlosti.

Pietermaritzburg je velmi náročná trať pro natáčení, nejsou tam nijak zvlášť zajímavá místa, jezdci mnoho netrénují a zvládnou logistiku je obtížné z důvodu absence lanovky. Proto je potřeba být stále v běhu, nemáte čas na nic…

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí