Novinky v Meatfly 3DH Cup 2012

Autor: Keli, vydáno: 27.4.2012

ikonaV letošním roce vstupuje Meatfly 3DH cup již do svého 10. ročníku, takže pod záštitou „Třidéháčka“ jezdíte již od roku 2002. I proto tento rok bude ve znamení nejedné novinky.

Jako první novinka a určitě i hodně vítaná bude odměna v nejprestižnější kategorii FULL v podobě PRIZE MONEY. Za první místo dostane nejrychlejší letec 2.000,– Kč, 2. místo 1.500,– Kč a 3. místo 1.000,– Kč, takže na párty po závodě se to určitě hodí. Za PRIZE MONEY děkujeme firmě SPOKE.CZ díky které jsme si mohli dovolit vyhlásit tyto odměny.

Další novinkou budou letos trička a jiné suvenýry s jubilejním logem 10. ročníku 3DH Cupu. Tyto věci se budou dát koupit na každých závodech Meatfly 3DH Cupu 2012 a nebude jich mnoho, takže kdo zaváhá nešampóní. Trika budou opravdu v unikátních pastelových barvách a s ponožkama Meatfly 3DH Cupu to vše jen dovedete k dokonalosti.





V letošním roce se pojedou opět čtyři závody:
12.5 – 13.5, – Jiřetín pod Jedlovou
9.6. – Meziboří u Litvínova
18.8. – Rokytnice nad Jizerou
15.9. – Jablonec nad Nisou – Dobrá voda

Ano, všimli jste si správně, první závod letošního Meatfly 3DH Cupu bude dvoudenní. V sobotu stihneme registraci, v klidu potrénovat a ještě si zajet měřený tréning. Večer si potom zapaříme u dobré muziky a občerstvíme se něčím zdravým i nezdravým. V neděli se potom odjedou 2 měřené jízdy. Možná v sobotu večer stihneme i něco jako sranda match v dualu… K této alternativě se přistoupilo proto, protože z kraje sezóny je účast veliká a za den už se to bez problémů nedalo stíhat. Již v pátek od pravého poledne pojede na Jedlové vlek a tak bude jedinečná možnost doladit formu a potrénovat na první závod v sezóně 2012.





V letošním roce bude pět kategorií: Ženy, Masters, Junioři-Kadeti, HT a Full

Kategorie:
Ženy
Masters od 35 let (*1977 včetně a dříve)
Kadeti do 13 let (do *1999 včetně)
Junioři do 18 let (do *1994 včetně)
Hard Tail 19 ? a více (*1993 včetně a dříve)
Full Susp 19 ? a více (*1993 včetně a dříve)

Junioři a kadeti pojedou společně tak, že budou ve výsledcích kadeti vyznačeni a vyhlašován bude nejrychlejší kadet. V ostatních kategoriích vždy první 3 nejrychlejší.

Startovné
Startovné se letos počítá poprvé včetně čísla, takže už nebudete muset po závodě čísla vracet. Ceny startovného jsou pro letošní ročník následující:
Kadeti, Junioři, Ženy 200,– Kč
Full, Masters, HT 250,– Kč





Registrace online
Online registrace již byla spuštěna na danutiming.cz . Prosíme závodníky aby se online registrovali. Ušetří tím čas sobě i nám. Papír nám vyplní jen na prvním závodě kvůli podpisu a na registraci už vás budou mít připraveného v PC díky ONLINE registraci. Tím to bude vše o dost rychlejší. Proto ještě zdůrazňujeme, a PROSÍME, REGISTRUJTE SE ONLINE!!!
Nově letos můžete sledovat výsledky ONLINE na http://www.vola-racing.com/skipro/eski/ , takže můžete koukat jak to průběžně vypadá v klidu v depu…

Přijeďte nám ukázat jak jste v zimě pilně trénovali, takže hojnou účast 12.5. na Jedlové se těší celý 3DH team.

Další informace naleznete na webové stránce seriálu www.3dhcup.com.



A jak to loni vypadalo v Jedlové se podívejte na následujících videích.

Pro zobrazení videa je třeba mít prohlížeč s podporou Javascriptu a Flash.

Foto: Tomáš Rašek

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel tomaass (tomas (a) sorejs.cz) 27.4.2012 v 15:39

    jo jo 10. ročník kamarádi, kdo nevěří, tady je video z 2003 bozidecka.com/...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí