MojeKolo

Pozvánka: HF Bike Camp Fajtův kopec

Autor: Keli, vydáno: 12.6.2012

ikonaBMX a MTB letní bike pohoda v prostředí Horsefeathers bike parku na Fajtově kopci! Pojezd, zábava, pohoda…

Kde? Ski areál Fajtův kopec – Velké Meziříčí
Kdy? Sobota 7. 7. – sobota 14. 7. 2012

Bikepark i snowpark ve Ski areálu Fajtův kopec má rok od roku víc a víc fanoušků. Je to nejenom parky samotnými, ale také super prostředím, které Fajtův kopec nabízí a příjemným týmem lidí kolem něj. O tom svědčí i fakt, že v roce 2011 vyhrál soutěž „sjezdovka roku na Vysočině“. O létní sezónu se starají především kluci z třebíčské Trebeach crew za podpory firmy Horsefeathers. Díky tomu, že kluci mají zkušenosti z vlastního parku v Třebíči a že je stavba bikeparků opravdu baví, se tento park neustále vylepšuje a vy máte jedinečnou možnost, si v něm pod dohledem zkušených coachů zajezdit. Bikepark disponuje samozřejmě lyžařským vlekem, který tě po projetí parku vytáhne zpět nahoru a jeho provoz je v ceně campu. V parku je možné zvolit jednu z 8 tratí a na nich posunovat své dovednosti opět o stupeň výše. Za zmínku stojí určitě také foampit a pumptrack.





Letos nově je camp určen i pro BMX! Pro BMX jezdce si Horsefeathers a TBB bike rideři Jan „Junior“ Pečeňa a Jakub Vodička připravili nejenom několik street překážek v podobě beden, railů, picnic tablů, ale také minirampu a dirty. Hodit se bude samozřejmě i pumptrack a foampit pro trénink složitějších triků.
Na campu se campeři můžou těšit taky na spoustu dalších aktivit, jako je například trampolína, terénní trojkolky či koloběžky, fotbálek, grilování a samozřejmě koupání. Na camp také již tradičně dorazí spousta známých jezdců jen tak pobýt s campery a trénovat na sobotní slopestyle.





Na campu bude přítomen kameraman a tak po campu vznikne opět campové video, které bude každému účastníkovi zasláno. Na závěr celého kempu – pátek, jsme si pro Vás připravili campové závody určené jen pro campery a pro odvážnější MTB ridery bude také možnost zazávodit si v sobotu v prestižním slopestyle závodě Horsefeathers MTB Slopestyle 2012, který je plánován na sobotu 14. 7. 2012 a do kterého budou mít campeři startovné zdarma. **Horsefeathers camp je určen pro všechny zdatnostní kategorie jezdců. **





Kompletní cena campu je 4900,– Kč.
Cena campu zahrnuje ubytování s plnou penzí na 8 dní (7 nocí) v penzionu přímo na Fajtově kopci. Pokoje jsou od 4 do 8 postelí, sprcha a toaleta na patře. V ceně je dále zahrnut provoz vleku, zapůjčení trojkolek a koloběžek, pitný režim, účast bike coachů, tedy jezdců firmy Horsefeathers a TBB Bike, asistenta volno časových aktivit a zdravotníka, videocoachin a pojištění.

V ceně campu dostaneš ZDARMA:
speciální čepici campu a tričko Horsefeathers
campové video a fotogalerii
uvítací dárek a ceny do soutěží od Horsefeathers, TBB Bike, Swis-shop.cz
Cena nezahrnuje dopravu do místa srazu.

Coachové:
MTB – Martin KENZL Voříšek, Daniel DANDA Liška (v jednání), Petr Palík
BMX – Jan JUNIOR Pečeňa, Jakub Vodička

Program:
Jízda na kole v bikeparku s trenéry
Údržba a péče o kolo, vhodné nastavení kola, prezentace produktů TBB Bike
Desatero jízdy (pohybu) v bikeparku
Video coaching a následná konzultace – diskuze
Novinky ve světě kol, přehled kol, přednáška o horské cyklistice
Soutěže během celého campu o věcné ceny (nejlepší progress, nejvyšší bunny hop, soutěž v servisu kola)
Přednáška o první pomoci
projekce bike videí
koupaní dle dohody s campery
fotbálek, volejbal, terénní tříkolky a koloběžky a jíné sportovní aktivity
kulturní program, dle složení camperů (prohlídka města, speciality města…
focení a točení pro bike média
speciální den s Horsefeathers





Počet míst na každém campu je omezen.
Přihlášku, kterou zde najdeš, je nutné odeslat a zároveň uhradit cenu campu nejpozději do konce června 2012. Během pár dnů po odeslání tvé přihlášky Ti na zadaný email přijdou veškeré potřebné informace o platbě a campu.

Diskuze

  • anonymní uživatel guiseppe (joshiki (a) seznam.cz) 12.6.2012 v 17:46

    mít o pár let míň a o pár tisíc víc neváhal bych :) super týden pro mladé začínající ridery,které to může nasměřovat dál

  • anonymní uživatel slečna Š. (SariDusaku (a) email.cz) 12.6.2012 v 19:15

    hm taktéž mít o pár peněz víc a bydlet trošku blíž neváhám ...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí