Pozvánka: 720 Chainless Race a Whip Contest

Autor: Čárys, vydáno: 13.9.2012

ikonaAhoj všichni, takže se blíží konec sezony, ať chceme nebo ne a já (Čárys, pozn.red.) jsem se rozhodl pro vás opět uspořádat nějaký ty závody, který tu ještě nebyly. CHAINLESS RACE a hlavně – WHIP contest!

Takže to vidím úplně jasně. Tejden po alkodýchánku Marosana, kde se i závodí na kole, budeme ve skiareálu Monínec zavírat sezonu s lanovkou i my. A při té příležitosti, jsme pro vás s Petrem Heiníků připravili následující akcičky.



Chainless race. Závody na Monínci již třetím rokem, systém každej zná – závod ve sjezdu po DH trati na Monínu, ovšem s absencí řetězu na vašich kolech – jen technika rozhodne, kdo je jak na tom.

Reporty z minulejch akcí hýr.



A kdy a jakej je rozpis akce?
No myslím že by jste měli dorazit už v pátek večer hehe, aby jsme se pořádně zavodnili.

V sobotu bych to viděl na klasickej program:
od 9 do 10h presentace v restauračním zařízení
od 10 do 13h volný tréningy.
od 13 h zavření tratě, zkontrolování mlíka.
od 14h vypuknutí nejtiššího závodu v ČR : )
3 jízdy, nejrychlejší se počítá, klasika.

Večer párty v restauračce M2.



Upozorňuju, že souběžně s naší akcí tam budou probíhat závody v mountainboardech, takže večer to bude obzvláště krutý.





A neděle?
Opět jsem se rozhodl udělat něco, co se v ČR ještě nedělalo. Máme tam celkem pěkný DH skoky, a byla by škoda na konci sezóny nedodělat tam tu svojí zadní stavbu, ne ?
Takže jsem se rozhodl pro vás připravit první whip contest v ČR, což doufám se u nás stane již jakousi tradicí na konci sezony. Chainless a whip contest. Sobota, neděle. Prostě takovej fesťáček, no.

Pojede se asik stylem JAM, prostě dvě půlhodinové sessions, s níž postoupí dejme tomu 5 lidí do superfinále. To už se pojede podle vyhlašování. Kdo to zlomí, jasně vyhrál. :)

Tak a pravidla – dva skoky – whip na jednu, whip na druhou stranu. Nic víc, nic méně. Koukejte ladit, bros! Obě akce jsou nízkorozpočtové, startovné jsem stanovil na obě akce ve výši 0,–Kč, ceny vyrábíme sami, budou zase jiný a hodně tématický : )

Tudíž a taky proto, že jsem na to opět sám s Petrem, tak nečekejte žádnou omáčku kolem. Večer budem promítat, chlastat, celou sobotu a neděli se bude hlavně jezdit na kole. Nechci od vás nic, jen aby jste se bavili, a proto jsem ochotnej tam lítat jako čamrda. Aby dobře bylo.
Samo, pokud by někdo chtěl pomoct, rád bych.
Potřeboval bych někoho s vysílačkama. Nebo aspoň vysílačky. Dvě.
Sanitku zařídím. Doktor bude.
A ještě jednu věc. Kdyby nááhodou chtěl někdo na neděli přijet s aparaturou, ozvučit nám to a vyhecovat davy při whip contestu, myslím že cesťák bych mu zaplatil, pokud teda nepojede tankem. :)

To je vše. Těším se na vás a snad se vám u nás bude líbit.

Čárys a Péťa



Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí