Promo: DH-POSITIVE Partizánske

Autor: Ján Jandy Barienčík, vydáno: 12.10.2012

ikonaDvorným fotografom tímu DH-POSITIVE Partizánske je Ján Jandy Barienčík, díky jeho fotkám si dnes představíme pětici jezdů tohoto slovenského sjezdového týmu.




Tím DH-POSITIVE Partizánske bol založený koncom roku 2007. Od sezóny 2008 sa jeho členovia pravidelne zúčastňujú pretekov Slovenského pohára a neskôr aj Moravsko-Slovenského pohára a rôznych iných pretekov na Slovensku aj v zahraničí.




DH-POSITIVE Partizánske



Aktuálne má tím 6 členov, z ktorých aktívne preteká 5 jazdcov. Hlavnou prioritou tímu je poskytnúť jazdcom technické a materiálne zabezpečenie a zázemie na pretekoch a samozrejme sa snažíme pomôcť mladým talentom.




Ján Benzír



Najlepšie výsledky v sezóne 2012 dosahoval v junioroch Ján Benzír, ktorému sa podarilo vyjazdiť 4. miesto na MSR na Kubínskej holi, 4. miesto na SPDH v Bachledovej doline, 4. miesto na MSDC v Koutoch, 2. miesto na King of Skipark v Ružomberku a celkové 8. miesto v SPDH.




Filip Chalmovianský



Celkom úspešnú sezónu má za sebou aj Filip Chalmovianský, ktorý svoju prvú sezónu v ELITE skončil na celkovom 20 mieste.




Ľuboš Cifrík / Peter Bako



Dobrú sezónu má za sebou aj Ľuboš Cifrík z kategórie Hardtail a Peter Bako z Masters, ktorí sa zhodne umiestnili na 11. priečke vo svojich kategóriách.




Richard Gendiar



Team manager Richard Gendiar má za sebou slabšiu sezónu, keďže vynechal väčšinu zimnej prípravy kvôli zraneniu kolena.



Diskuze

  • anonymní uživatel Sarin 12.10.2012 v 19:54

    Moc malo blesku tam je chtelo by to jeste, aby neakej drzel taky drevokocur ;)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí