Mega i Mtn. of Hell znají své termíny

Autor: Keli, vydáno: 19.10.2012

ikonaDvojice dvou největších sjezdových maratonů, Megavalanche a Mountain of Hell, zná své termíny. Pro nás z východu, co mají do Francie daleko jsou relativně velmi výhodné, stačí 14ti denní dovolená a dáte si oba dva.

U.C.C. Sport Enterprise pořadatel mimo jiných i závodů Megavalanche a Maxiavalanche zveřejnil provizorní kalendář, kde kromě jednoho Maxi závodu najdeme termíny a lokality jednotlivých závodů. Nejznámější, nejpopulárnější a nejvíce uznávaný downhill maraton je Megavalanche, ten se v roce 2013 uskuteční od 8. do 14. července.

Jen týden nato, od 19. do 21. července, ve středisku co by jsi kamenem dohodil, ve dvou Alpách (Les Deux Alpes) se bude konat Mountain of Hell, tentokrát s podtitulem American Graffity.





Ačkoliv jsou to závody označené jako DH maratony, sjezdové kolo, je spíše na nevýhodou než výhodou. Enduro kolo se 160mm zdvihy v mini DH setupu (co nejodolnější komponenty, jednopřevodník s napínákem, butylové pláště atp.) je ideální volbou. Přestože oba závody mají ohromující převýšení, kopce které na trati musíte zdolat, vám na sjezďáku připadnou nekonečné.
Ostatně, přečtěte si reporty z letošních ročníků (Mountain of Hell, Megavalanche) a udělejte si obrázek sami.

My máme plán jasný, 14ti denní dovolená v francouzských Alpách navíc okořeněná dvojicí závodů, co víc si přát. A co vy, koho z vás potkáme na startu?

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Baba-ji 22.10.2012 v 16:36

    ultimátní dva týdny v alpách! :p

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí