Video: THE ONLY ONE

Autor: Hanz Trnka, kategorie: Video, vydáno: 12.12.2012

ikonaHanz Trnka se opět po dlouhé době ukázal s parádním videoeditem. Zajímavostí je, že se celé video natáčelo jako test na stále se rozšiřující trend v digitální fotografii fotoaparát Olympus, model OM-D.



Diskuze

  • anonymní uživatel Alex 12.12.2012 v 9:23

    Hodně slabý a proč se furt snažíte propagovat tyhle sigletracky Smrk a Rychlebský... jsou to trate jak pro páprdy s malejma dětma...navíc to pěkně zkresluje, protože se víc šlape nahoru něž se veze dolůůů, tak kluci přemějšlejte, tohle fakt není moc fajn cesta.

  • anonymní uživatel KUbajsz (kubajsz (a) gmail.com) 12.12.2012 v 9:31

    Alex: co kdyby ses zapřemejšlel ty? ;)

  • anonymní uživatel Luc... 12.12.2012 v 9:34

    Pěkný videjko.
    Alex. Aha ty asi budeš hodně chytrý chlapec:D Tvůj příspěvek mě hodně pobavil nejel si třeba Smrk na sjezďáku pak bych jedině pochopil tvůj koment, ale i na něm se to dá užít.

  • anonymní uživatel Jr. 12.12.2012 v 9:36

    Alex: každý může vyjádřit názor jaký chce, ale... Jdeš docela proti davům :). Není všechno jen o desetimetrovejch skocích a padácích jak v Champérách. Pokud bys na kole uměl, užil by sis "tyhle singletracky Smrk a Rychlebský" jako nic jiného ;). Jsou postavený tak skvěle, že si je užívaj jak nejlepší čeští sjezdaři, tak páprdové s dětmi. Mam nespočet referencí od obou skupin ;).
    Stejně jako dělá většině lidí radost, když se taky trochu potrápí do kopce...

  • anonymní uživatel HiPP 12.12.2012 v 9:40

    mne sa ten trail velmi paci na radost z jazdy je to super,aj ked samozrejme su jazdci ktory by to tomu riderovi riadne nalozili a to je mozno jedina chyba v tom videu,ktoru vidim ja,podotykam je to moj nazor,dik

  • anonymní uživatel ZR 12.12.2012 v 9:51

    to Alex: pod Smrkem sem nebyl, ale Rychlebky sou rozhodne bozi, to ze si musis vyslapat co chces sjet je proste all mountain a i ty vyslapy na Rychlebech stojej za to. A kazdopadne bych nerekl ze je to pro paprdy s malejma detma.

  • anonymní uživatel bok (bok (a) kongrez.cz) 12.12.2012 v 10:12

    na Rychlebech jsem nebyl, ale Smrk je špičkovej, neskutečná sranda a pálit se to tam dá sakra rychle, neznám delší a lepší pumptrack! :) Navíc fakt, že s sebou můžeš v klidu vzít i holky a tim pádem splnit rodinný povinnosti a při tom si parádně zajezdit... A že se víc šlape nahoru? I ty páprdové s malejma děckama to zvládaj v pohodě ne?

  • anonymní uživatel Baba-Ji 12.12.2012 v 10:13

    Alex: Smrk je sice hodně jednoduchý, ale dá se na něm dobře zabavit, Rychlebky už jsou v některých místech docela náročné a chtěl bych tě tam vidět. A propagace těchhle míst je podle mně, hlavně teda Rychlebek, které si to hodně zaslouží, na webu o ježdění na kole na místě, narozdíl od tvého komentu. :)

  • anonymní uživatel peto(dude) 12.12.2012 v 10:14

    4 alex - a kto tvrdi ze to je cele o "moc fajn ceste"? A co mas proti detom? Ty si sa taky uz narodil vsak ? Uz sa dalej nevyvijas a teda mas pocit ze si tazky dospelak. Ale tudle tudle ty si iba pelak. Vecne decko ktoremu sa mentalny vyvoj zastavil este pred prichodom na svet.

  • anonymní uživatel čibrut 12.12.2012 v 10:36

    Moc příjemný video, jen by to chtělo barevně sjednotit záběry, některý svoji jinou barevností vyloženě z videa trčej ... a ty modrý stromy v jednom záběru ke konci sou taky pecka :) Ale jinak pěkný!

    Alex: doba pokročila a nevyhovuje Ti, jakym směrem se to tu ubírá? Že čim dál víc lidí jezdí čim dál víc věci a nemaj to nutně tak vyhraněný, na čem se zabavěj? Co Ti brání si založit web, třeba něco jako hustokrutěpřísnějenomzkopcedolůšlapatdokopcejepropáprdy.cz? Ale upřímně řečeno takový ty drsný sjezďáci, co prostě s prvním podzimním deštíčkem nebo vločkama všude píšou GAME OVER, SEASON OVER apod., ty jsou myslim k smíchu nejen mě. A ostatní a třeba i právě ty páprdové, ty jezděj dál.

    No a nakonec je to jen a jen Tvoje smůla, že se zabavíš jenom na "krutopeklech" z kopce a na ničem jinym :)

  • anonymní uživatel stofan 12.12.2012 v 11:49

    alex: co si ty za d€bila.....

  • anonymní uživatel RB 12.12.2012 v 12:45

    Rychleby jsou super. Smrk mě moc nechytnul i ty výjezdy byly až moc zadarmo, ale příště si tam vezmu dirta místo FR biku, tak se to třeba zlepší.

  • anonymní uživatel Frnk 12.12.2012 v 14:57

    Co to bylo za nehezke kolo? Merida?

  • anonymní uživatel Pádlista 12.12.2012 v 15:17

    Pěkný videjko, nepěkný Alex :)

  • anonymní uživatel bok (bok (a) kongrez.cz) 12.12.2012 v 15:26

    @RB: to bys určitě měl, já tam byl na haro x6, pak ninja a naposledy la bomba a to bylo uplně nej, i do kopců se pak dá fajnově pumpovat a malý hravý kolo cestou dolu je výborná odměna za bolavý záda při výšlapech

  • anonymní uživatel čivrs 12.12.2012 v 17:36

    Myslím si, že by rider z tohoto videa dal Alexoj dobře na prdel na singlu. Lubka je dobrej jezdec. A singl je dost dobrej.

  • anonymní uživatel Martin Novotný (martin (a) z-j-m.eu) 12.12.2012 v 19:23

    Alex si čurák singl je nejvíc ;) Jezdec styl jízdy nic moc přidal bych do toho víc downhill stylu :)

  • anonymní uživatel uencá 13.12.2012 v 12:49

    slabota nebavilo jako video -bavilo jako jezdce měl jsem lehkyho fr no a koment od vola(alex ?)bud moc mladý co nic neví nebo ramenáč kterej si kvůli svý ješitnosti stejně nabije hubu tak ho nechte bejt takových jsem potkal po bikeparcích tuny

  • anonymní uživatel Jan Trnka Productions (produkce (a) retro2.cz) 13.12.2012 v 16:40

    Možná to některé jedince překvapí, ale jak je již zmíněno v popisu u videa, záběry se natáčely pouze jako test foťáku, nikoli za záměrem reklamy či jiného propagování singltreku a pod. Navíc tento sestřih původně nebyl vůbec v plánu, natáčelo se na různých místech s odlišným podnebím, zkoušelo se různé nastavení a parametry této mašinky. Tím je i z velké části ovlivněna barevnost a různorodost záběrů.

  • anonymní uživatel bok (bok (a) kongrez.cz) 14.12.2012 v 10:41

    jinak musim říct, že Olympus se po x letech zřejmě fakt probral z letargie a přišel pro změnu s něčim použitelnym

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí