MojeKolo

Pozvánka: Fox DH camp

Autor: Keli, vydáno: 10.4.2013

ikonaNa přelomu května a června proběhne druhý ročník sjezdového soustředění FOX Downhill camp, tentokrát v nové lokalitě s lanovkou – ve skiareálu Bílá.

Nezáleží na tom, jestli jste začátečník nebo profík, protože pořád se dá na kole a jízdě něco zlepšovat. Camp slouží k poradenství, jak v tomto sportu postupovat při jednotlivých krocích tak, aby se pro mladé jezdce tento sport stal velkou, ale hlavně bezpečnou zábavou, ale jde taky o zábavu, poznání nových kamarádů, pohodový pobyt a především super pocit z ježdění.

Mladí závodníci a účastníci campu budou mít možnost využít nebo bude spíše samozřejmostí coaching a poradenství, které pomohou zlepšovat jejich techniku jízdy, způsob přípravy, tréninku, jak předejít pádu, na co si dávat pozor, jak využít terén, kondici, závodní kolo a další potřebné poznatky vedoucí k výhodám na trati.





Základní info:

Termín: 31. 5. – 3. 6. 2013
Soustředění pro mladé ridery bude probíhat ve ski areálu Bílá. Areál se nachází v obci Bílá vzdálené kousek od města Rožnov pod Radhoštěm. Tréninková trať byla vybrána a bude nachystána instruktorem campu " Foxem‘‘ Camp je určen spíše pro mladší jezdce od 8 do 20let, ale můžou se přihlásit i starší.

Trať:
Vzdálena 200m od ubytování. Trať je dlouhá 1370 m. Jedná se o závodní trať, kde se jezdí i MS Dh cup. Je vedena různými typy lesů, takže se povrch střídá. Dále na trati nechybí skoky, kamenitá pasáž, kořeny, technické zatáčky, prudké pasáže, menší klopenky a další parametry pro tréninkové ježdění.
Trať bude vypáskována a zabezpečena. Samozřejmostí je zdravotnický dozor, který je zajištěn během celého soustředění.





Denní harmonogram:
Vyučovat bude Maloch Racing team rider Fox (Radomil Staněk) a pozvaní jezdci.
Coach a pozvaní jezdci jsou elite závodníky a nabídnou účastníkům soustředění bohaté zkušenosti jak v tréninku, přípravě, tak i v technice ježdění.
Pátek: příjezd, ubytování, prohlídka trati, večerní představení jezdců a programu, večeře
Sobota: snídaně, rozcvička, ježdění na trati, oběd, ježdění na trati, AT sezení, večeře
Neděle: snídaně, rozcvička, ježdění na trati, oběd, odpolední focení při ježdění, večeře
Pondělí: snídaně, ježdění na trati, oběd, odpoledne shrnutí campu, dárky klukům, odjezd

Po každém dni bude po večeři probíhat zhodnocení dne. Co to znamená?
Cílem je probrat s každým jeho poznatky a připomínky z tréninkového dne a vysvětlit, proč a co je důležité, následně druhý den prakticky zlepšit. Každý den proběhne kontrola stavu a péče o kolo, kde půjde o to, aby se každý naučil, jak se starat o komponenty a kolo jako závodní věc, která musí být vždy perfektní.

Další informace, které budou určitě zajímat:
Každý z účastníků obdrží po příjezdu tričko a svojí „rider kartu“ na krk se svým jménem. Celý camp bude dokumentovat profesionální fotograf a kameraman a nebudou chybět ani videozáběry z helikoptéry! Bude fotit i na trati, aby každý z kluků obdržel na památku své fotky z ježdění i pobytu, které budou jedním z dárků při odjezdu. Dále se můžou účastníci díky partnerům, kteří akci podpořili, těšit na různé dárky a výhody, které pro ně budou nachystány při pobytu a budou i součástí nadílky při odjezdu domů.





Dále budou mít jezdci možnost zkusit autogenní trénink!
Jde o psychorelaxační terapeutickou metodu, která pomáhá ke zvládání stresu a nároků spojených s vrcholovým výkonem v extrémních sportech. Tento interaktivní program bude řídit p. Mgr. Radomír Juřička

Cena campu: 3990,– Kč
V ceně je zahrnuto: ubytování se stravou, lanovka, vstupy, coaching , poradenství, zdravotní dozor, osobní fotogalerie a odměny pro každého zúčastněného ridera .

Ubytování:
Zajištěno v hezkém hotelu POKROK, kde bude zároveň zajištěno i stravování.
Zde budou probíhat také zhodnocení dne. Informace o ubytování: www.hotelpokrok.cz Bude zde připravena místnost na jezdecké věci, mytí kol, sušírna a jiné potřebné vybavení. Večery pak zpříjemní závodní filmy a videa, které poběží ve společné zasedací místnosti. Dále je připravena pro kluky whirlpool, sauna, tělocvična, venkovní hřiště a další aktivity pro volný čas mimo trénování.
K dispozici budou také prostory monitorovány kamerovým systémem pro uložení kol.

Partneři a firmy, které podporují tuto akci:
Ride4stars – dárkové předměty, oblečení, slevový poukaz na zboží pro každého ridera
RedBull – lednice naplněny osvěžující chladivou RedBull colou po celou dobu pobytu
Bikestrike – komponenty , slevový program na zboží , dárkové předměty
Hotel Pokrok a Skiareál Bílá – ubytování a provoz lanovky





Přihlášky:
Zasílejte na email foxdhcamp@seznam.cz. Na této emailové adrese, nebo tel. čísle 737 478 214 se také dozvíte více informací. Zájemci obdrží zaslanou přihlášku, která bude muset být vyplněná a zaslána zpět. U přihlášky bude nutné poslat zálohu, která bude činit 500,– Kč. Platbu lze provést na účet 166 829 978/ 0600 (do zprávy pro příjemce nutno uvést jméno účastníka!).

Uzávěrka přihlášek bude: 20.5. 2013
Kapacita míst soustředění bude 20 osob.

Více informací také na stránce : http://www.facebook.com/FoxDownhillCamp

Cílem je, aby si každý z účastníků odvezl spoustu zážitků, dárků a hlavně hodně poznatků potřebných k ježdění.

Těšíme se na Vás !!!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Luky (luknav (a) seznam.cz) 10.4.2013 v 10:05

    Kluci, určitě můžu doporučit :) Byl jsem minulý rok a parádička. Poznat nové vrstevníky, udělat si spoustu nových fotek :D, zkusit si něco nového, vyhecovat se, ale hlavně se fakt něco naučit. Kdo zná Foxe jen z nějakejch keců, tak bude hodně překvapenej. :) Dojeďte ať je p*del ;)

  • anonymní uživatel steiner (davidS (a) seznam.cz) 10.4.2013 v 13:00

    nic proti nemám,ale proč dělá kempy jezdec kterej jezdi prd? vždyt ho zajede pulka expertů a pulka juniorů...

  • anonymní uživatel mann 10.4.2013 v 13:44

    Luxusni akce, super prostredi ! A fox to ma dobre pod palcem ;)

  • anonymní uživatel cip 10.4.2013 v 14:00

    steiner: pokud to umí vysvětlit tak proč by nemohl? Hadamczik taky nebyl extra hokejista a trénoval nároďák..

  • anonymní uživatel Míra (miro.kubiczek (a) gmail.com) 10.4.2013 v 14:11

    Minulý rok opravdu paráda ! Letos určitě jedu zas:) Parádní atmosféra, lidi a Fox, ( ví, co dělá a o čem mluví) je prostě čarovný:* Prostě pohodová akce kde jde o ježdění, zlepšení se, potkání nových lidí a srandu:) 31. na Bílé zdar !!!;)

  • anonymní uživatel fiifoo 10.4.2013 v 14:49

    podla štýlu písania je mira a luky jedna osoba... tipnem si organizator :D inak nic proti len tak subjektivny nazor :D

  • anonymní uživatel janko 10.4.2013 v 15:45

    Fiifo :D nn :D

  • anonymní uživatel fox (r.biker (a) seznam.cz) 10.4.2013 v 16:19

    Ahojte,klasicky debata na dk. Organizator jsem ja a komenty pokud si pamatuju jsou od kluku,kteri camp absolvovali uz minulej rok . Jo a pro ty, co nesouhlasi jejich nazor beru.... Ale aspon nesedim doma jak vsichni,co maji blby reci a neshazuju praci ostatnich. Prace s campem je dost, navic kdyz vsechno clovek dela sam...a nemusel by...jediny duvod,proc camp je je ten, stejnej jako minuly rok.... Udelat neco pro mladsi kluky, trosku jim pomoct, aby meli moznost uzit si par pohodovych dnu, zajezdit si a kdyztak se neco priucit.... Ale clovek se vsem zavdecit nemuze...

  • anonymní uživatel manííík 10.4.2013 v 16:53

    Nekrýt se to s Bikefestem v Kálnici, tak jedu...... :/

  • anonymní uživatel xXx 10.4.2013 v 19:21

    steiner: nic proti ale Fox má snahu dělat něco pro začínající ridery a to tady má málo lidí. Taky jsem se minulý rok zúčastnil a byla to jedna znejpohodovějších akcí která mi přinesla jak skvělé zážitky tak nové zkušenosti i kamarády. Tento rok se sice nezúčastním protože mám jiné priority ale všem to vřele doporočuju.;)

  • anonymní uživatel Zuzka (zuzzzina (a) centrum.cz) 12.4.2013 v 9:33

    Můžou se zúčastnit i holky? :D

  • anonymní uživatel Gaby (harrier (a) email.cz) 14.4.2013 v 8:18

    Zdar Foxi,

    chtěla bych se taky zúčastnit a něčemu se přiučit, ale jsem stará a navíc holka, můžu??
    PS: to není sranda, ptám se zcela seriozně

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí