reklama

Promo: FFT Slopestyle 2013

Autor: Michal Moravec, vydáno: 10.5.2013

ikonaOjedinělá slopestyle bike událost se kvapem blíží, proto Vám přinášíme oficiální zprávu s podrobnými informacemi o závodě i doprovodném programu, odkazy na registraci bikerů a Facebook událost. Trať jsme si představili již v první pozvánce, takže se posuneme k podrobnostem celé akce. FFT Slopestyle 2013 – tam nesmíš chybět!

Základní info
V sobotu 1. 6. 2013 se můžete těšit na bohatý program plný adrenalinu, hudby a zábavy. V Ústí nad Orlicí se v místním FFT Bike Parku pod Duklou totiž pojede již pátý ročník akce FFT Slopestyle 2013. Pořadatelé kompletně překopali obě závodní slopestyle lajny, zvětšili skoky a připravili si pro Vás několik novinek. Pojďme postupně…





O co se pojede?
I v dalším ročníku se snažíme za pomoci sponzorů posouvat laťku výš, takže pojedeme o 20 000 Kč prize money a věcné ceny v hodnotě více než 30 000 Kč. Připraveny budou i ceny do soutěží pro diváky. Těšit se můžete na několik novinek, které Vám odhalíme až v den závodu.

Harmonogram akce
Všichni jste zváni již na páteční krátký večerní program. To hlavní se však odehraje v sobotu od 13 hodin, kdy celý závod vypukne. Pojedeme kvalifikaci, dle počtu přihlášených bikerů postoupí zhruba nejlepší šestka do finále, tam se utkají v přímém souboji s TOP 10 pozvanými jezdci. Budeme vybírat opět jednu divokou kartu z tréninku, která se nám loni osvědčila, zatraktivníme tím celý trénink. Již od ranních hodin totiž diváci uvidí nespočet kvalitních triků.





pátek
9:00 – 18:00 trénink
18:00 – 19:30 otevřený Foampit contest (závod o nejlepší trik do molitanu, přijďte poměřit své síly a schopnosti s těmi nejlepšími bikery)

sobota
registrace, trénink od 9:00 do 13:00 hodin
13:00 kvalifikace
15:00 finále
16:45 best trick contest
17:15 vyhlášení výsledků
20:00 – do rána after party, vystoupí kapely: od 21:30 – Butterfly and Hurricanes, 23:00 – W.A.F. a něco po půlnoci zahraje DJ Eggy

Pro diváky bude běhěm závodu probíhat předprodej lístků na after party, cena 30 Kč. Vstup na závody je samozřejmě pro všechny diváky zdarma.





Doprovodný program
- vystoupení taneční skupiny Agony crew
- dětský den (soutěže, skákací hrad, slackline)
- ukázka dvou hasičských vozů
- Cocktail bar, občerstvení
- soutěže pro diváky, reklamní materiály, energy drinky
- chill out zóna

Bikeři a registrace
Všichni bikeři mají možnost se nezávazně zaregistrovat na našem FFT webu. Veškeré odkazy najdete na konci článku. Zaregistruj se včas na internetu, usnadní nám to přípravu celé kvalifikace a budeme Tě moci lépe představit divákům. Jinak do závodu je vstup 100 Kč, dostaneš Monster energy drink, lístky na pivo a párek a vstup na párty.





Pozvaní bikeři:
Tomáš Zejda (CZ)
Damjan Siriški (CZ)
Jan Netrval (CZ)
Ferenc Horváth (HU)
Gábor Lenthár (HU)
Pawel Turno (PL)
Marek Lebek (PL)
Hendrik Tafel (D)
Olav Fjære Langedrag (N)
Adrian Tell (N)

Odkazy a poděkování
Doufám, že se všichni již těšíte jako my a přijdete v hojném počtu. Snad překonáme minulé ročníky v návštěvnosti a budeme pořádně fandit. Připravujeme pro Vás „fandítka“, takže o nás uslyší široké okolí a rozjedeme pořádnou zábavu. Díky všem za pozornost, sponzorům za podporu a v sobotu 1. 6. 2013 se všichni uvidíme v Ústí nad Orlicí pod Duklou na pohodové akci.

Přidej se k nám na akci https://www.facebook.com/…09547891979/

Web závodu, detaily, info
http://www.fftbikepark.com/vol5/

REGISTRACE BIKERŮ
http://www.fftbikepark.com/…/registrace/

Kontakt na pořadatele:
Michal Moravec
737 450 937
m.moravec@centrum.cz

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí