Špindl otevírá už tento týden!

Autor: Navy, vydáno: 29.5.2013

ikonaŠpindlerovský bikepark otevře své brány již tento víkend! Marosana Workxxx ladí poslední detaily v jednom z nejlepších bikeparků u nás. Sám Michal Maroši je s pracemi více než spokojený a dle jeho slov ho celý park baví jako nikdy před tím.

Špindl bikepark si pro všechny bikery kromě skvěle připraveného parku připravil i speciální třídenní permanentku na lanovku za neuvěřitelných 450Kč! Tato exkluzivní nabídka platí pro všechny ridery, kteří se zúčastní nedělního závodu.

Areál bikeparku nabízí dostatek místa, takže si můžete začít naplno užívat svých obytňáků či stanů. Všem kemperům pak samozřejmě bude k dispozici čistá toaleta a prostor pro osobní hygienu. Chybět nebude ani prostor pro umytí kol a samozřejmě i servis od Bikebrothers.







Sobotní noc bude ve Špindlu patřit divoké oslavě začátku letoční sezóny. Restaurace Erpet se oblékne do barev Jägermeisteru a nabídne prostor pro společené setkání všech návštěvníků. Michal Maroši má vytříbený hudební vkus a vždy na své akce zve zajimavé kapely, ty letošní budou navíc čistě holčičí a do Špindlu přijedou hned dvě – rock-popová K2 kádvě (Bandzone) a punk-rock´n´rollová Sour Bitch (Bandzone). O zábavu až do rána se pak postarají DJs F-Brothers.





Hřebem celého víkendu bude po sobotní Jägermeister párty nedělní závod. Ten se pojede na freeridové trati a deep forest trailu a to tak, že se budou sčítat časy z obou jízd. Na ty nejrychlejší pak čeká Go-Pro 3 a plno dalších dárků od partnerů akce a samozřejmě i originální trofej. Závodníci a závodnice si budou moci vybrat ze třech kategorií – elite, open a women. Startovné pak bude stát pouhých 250Kč.

Přijeďte oslavit začátek sezóny a narozeniny Michala Marošiho do Špindlu!

Víkend ve Špindlu začíná už tento pátek 31.5.!





Časový harmonogram:
Pátek 31.5.:
09.00–18.00 registrace
09.00–18.00 oficiální otevření bikeparku

Sobota:
09.00–18.00 volné ježdění
09.00–18.00 registrace
20.00 Jägermeister riders párty (K2, Sour Bitch, Djs F-brothers)

Neděle:
09.00–18.00 volné ježdění
09.00–11.30 registrace
12.30 první kolo závodu (freeride trať)
15.00 druhé kolo závodu (deep forest trať), vyhrává součet časů z obou jízd







Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Jožo 29.5.2013 v 14:04

    To bude romantiky zase.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí