Video: Špindl pokřtěn!

Autor: Navy, Fullface Productions, kategorie: Video, vydáno: 11.6.2013

ikonaLetošní lehce deštivý Špindl opening nabídl všem ortodoxním bikerům netradiční sjezd vysokohorským potokem. Vydatné povodňové deště proměnily všechny špindlerovské tratě v divoké koryto plné vody a na jízdu dolů byl vhodnější spíš kajak než kolo. Kdo neměl na kole pádlo, neměl vůbec šanci.

I přes absolutní nepřízeň počasí se ale našla čtyřicítka srdcařů, kteří se do rozbahněného závodu pustili. Nejrychlejším ze všech byl Ondra Štěpánek, který si domů odvezl originální trofej.





Všechny informační kanály se během víkendu proměnily v povodňové speciály a hnědá voda se tak valila ze všech stran. Naštěstí ve Špindlu bylo co slavit. Michal Maroši slavil své kulaté narozeniny, holčičí kapely se pustily do rozbouřených bikerů a hladina RedBullu s Jägermeisterem v krvi kulminovala těsně po sobotní půlnoci.

I přes rekordní množství vody opening špindlerovského bikeparku všechny zúčastněné bavil. A tak to má být…

Závěrem bychom samozřejmě chtěli poděkovat skiareálu Špindlerův mlýn, všem partnerům, partě Marosana Workxxx i těm, kdo se skrze provazy vody do Špindlu na opening přijeli podívat!

Kompletní výsledky Špindl MTB Opening 2013 najdete na www.danutiming.cz

Diskuze

  • anonymní uživatel ciza 11.6.2013 v 14:50

    Moc pěkný

  • anonymní uživatel Air 11.6.2013 v 17:12

    Hodě povedené videjko, jedno z nejlepších které jsem viděl za posledního půl roku. Hudba parádně sedí i ty zpomalené ůseky (detaily). Klobouk dolů!

  • anonymní uživatel Lubka 11.6.2013 v 19:53

    Aboslutně o houně. Podobnou "hudbu" poslouchá matky mixér a zpomalený záběry můžou zapůsobit tak na tvojí starou. Kam se vytratil metal a koule z videí. Kde je nějaká originalita. Tohoto je plnej pinkbike synkové. Myslel jsem, že se na špindlu jel o otvíračce motokros

  • anonymní uživatel Vali 12.6.2013 v 9:03

    Lubka: naprosto souhlasim... na začátku záběry ze zpráv jsou fajn a originální, potom ale záběry z konzertu na kytary a do toho hraje "mixér" to tluče do očí a zbytek už je jen o zpomalenejch záběrech a o ještě víc zpomalenejch záběrech, jsou sice pěkný, čistý, ale postrádaj trochu smysl a rozhodně nevytváří atmosféru divokýho bahnitýho motokrosu

  • anonymní uživatel mrsn 12.6.2013 v 9:47

    diky Wrbitchovi vzniklo tohle dilo a moc diky za to. kdo z vas by tahal kameru za par set tacu do takovych sracek! kritika je dobra, ale nejdrive je treba se zamyslet nez vybliju nesmysl.

  • anonymní uživatel Los tomanos (lostomanos (a) gmail.com) 12.6.2013 v 10:05

    Marosana má pravdu, tahat kameru v těhlech "sračkách" ven je o kejhák...pak je jasný že se záběry zpomalují... To video je super!

  • anonymní uživatel Vrbitch /Fullface productions/ 12.6.2013 v 12:15

    Každej, kdo zná moji práci ví, že kytáry jsou mému srdci nejbližší... Ale když nastane situace že 70 hodin v kuse prší takovym způsobem, že je člověk po třech minutách durch prochcanej - jsou jen dvě možnosti. Buďto zalízt do hospody, dát si čaj s rumem a netočit nic, protože prostě strašně chčije. Nebo ukrást před hospodou slunečník (obyčejnej deštník se ukázal jako nedostatečná ochrana proti dešti), dotáhnout ho do lesa a natočit aspoň něco málo. No a když člověk jde točit s tim, že ať se bude snažit sebevíc, bude materiálu málo - začne logicky uvažovat, jak situaci zachránit... A hle! Slowmotion! To by mohlo fungovat. Ze třívteřinovýho záběru se rázem stává 15ti vteřinovej! Yes! Tak to uděláme celý zpomalený... Beztak nemámena výběr. A když už to bude celý takovýhle podivný, tak proč tam nedat podivnou hudbu? Třeba to bude sedět...
    A ono to, teda aspoň podle mě celkem sedí.
    A věřte, nebo ne - 97% ostatních kameramanů by zůstalo sedět v tý hospodě a nevystrčili by ani nos...

  • anonymní uživatel Bugr 12.6.2013 v 12:29

    Dobře Vrbitch!!! Respect...

  • anonymní uživatel RB 12.6.2013 v 13:02

    Pěkný, navíc DH trať byla jediná kde sračky nabyly. Jak to tam vypadá teď? Dík

  • anonymní uživatel Vali 12.6.2013 v 14:28

    Vrbitch: v tom případě, když to napíšeš takhle je to jasný a není o čem mluvit, pokud bylo slowmotion hlavně za účelem natáhnout záběry potom to chápu a jen můžu říct, že když už to musí být zpomalené takhle moc je fajn, že na to máš vercajk, takže to tolik nebolí a jak jsem psal předtím, jsou ty záběry aspoň čistý

  • anonymní uživatel Lubka 12.6.2013 v 14:47

    Jen jsem si chtěl rejpnout. Já bych se na to v tomhle počasí vykvajznul, tak to prostě je. Přijde mi velká škoda, když se tomu natáčení tak obětuješ(bez sarkasmu), že se potom musí dělat takový kompromisy jako zpomalený záběry. Nemám rád tuhle hudbu i zpomalený záběry, ale dohromady to asi funguje no. Můj šálek čaje to ale neni. I tak palec hore, že jsi do toho počasí šel točit, já pro jistotu ani nebyl jezdit:)

  • anonymní uživatel PACMAN 12.6.2013 v 18:26

    MRSN: Lubka nesmysl nebleje, jen říká svůj názor, který s počasím nesouvisí...

  • anonymní uživatel stp 12.6.2013 v 18:49

    je třeba se zamyslet než vybliju nesmysl, tak se jeden zamyslel a vyblil nesmysl, ach jo, ale aspoň je to upřímné, když to neni chytré. Jinak já slowmotion velmi rád, takže za mě za vidko díky.

  • anonymní uživatel HIPP 13.6.2013 v 8:20

    mne sa video pacilo,len na moj vkus trosku kratke,bolo to tu odovodnene preco,takze to mame vysvetlene pekne po lopate.

  • anonymní uživatel Ádoš (raziel87 (a) seznam.cz) 14.6.2013 v 13:42

    kdyby mi bylo 13, tak se mi ten přesamplovanejch elektro dubstepovej výblitek asi líbí. Záběry jsou parádní, o tom žádná, ale ta "hudba" to posrala. A to řikám jako bejvalej technospratek, kterej objížděl Summery, Creamfields, Cosmic Tripy a jiný hudební fesťáky. Co takovej Wagner- Ride for Valkyries? ten by do těch deštivejch sraček sedl líp....já prostě tuhle "muziku" allá Skrillex nemám rád

  • anonymní uživatel Ádoš (raziel87 (a) seznam.cz) 14.6.2013 v 13:45

    ten Wagner by tam prostě s těma zpomalenejma záběrama sedl jak prdel na hrnec. Asi by to nebyli tak emotivní záběry jako z Apocalipse Now, ale pro mě subjektivně vážná hudba lepší než tahle new wave

  • anonymní uživatel Mulda (vubu (a) seznam.cz) 18.6.2013 v 0:26

    Ke zpomalenejm záběrum se hudba typu Pipes and Pints, nebo jí podobná vážně nehodí. Respekt kameramanovi s rukávkama, že se neutopil. A kissák jak jinak, než nejlíp! ;)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí