Fotogalerie: Pavel Čep - Enduro

Autor: Martin Husár, vydáno: 27.6.2013

ikonaPo dlouhých letech Pavel Čep opustil DH peloton a přesedlal výhradně na enduro, kde mu to jde snad ještě lépe než na sjezďáku. Ve spolupráci s fotografem Martinem Husárem nafotili parádní fotky, zde jsou!

Pavel Čep focení dodává: „Ve spolupráci s výborným fotografem Martinem "Houskou“ Husárem, jsme se, ztraceni v lesích, pokusili nafotit Enduro v jeho neryzejší podobě. Podle nás se podařilo zachytit to správný souznění kola s přírodou. A to je to, o čem přesně Enduro je.

Velký díky patří BigShock!u, který do mě pumpuje energii pod tlakem, Kastaru Karla Stárka za Mavic výplety na bezdušácích GEAX a sportovnímu centru Omega za možnost neomezený přípravy na závody .-)

V neposlední řadě děkuji firmě Progress Cycle za podporu."



 

Diskuze

  • anonymní uživatel Nytekk (www.five-ten.cz) 27.6.2013 v 10:36

    Marass... jak se k nám dostávají zase nové trendy, ještě před nějakou dobou o Enduro nikdo ani nezakopl, kraloval sjezd, s příchodem superendura a dalších zavodů a lidí, co zjistili, že sjezdovou trat sjedou i na enduru a je to o to větší prdel a navic jako bonus nepotřebují vlek a vyjedou si to po vlastní, tak každý přesedlává ze sjezdaka na endurko...

  • anonymní uživatel sjezdar 27.6.2013 v 14:18

    no každý asi ne.
    na sjezd zatím jezdí 150-250 jezdců a na enduru bylo 40 což není zrovna masová akce. mladí jsou stále pohodlní a do kopce šlapat nebudouale a mít kolo na výjezd i sjezd není zrovna nejlevnější záležitost.
    ale časem se to možná rozjede.

  • anonymní uživatel hoffman 27.6.2013 v 14:26

    my starší, ktorí na vyšších zdvihoch mimo lokál a dosah lanoviek opakovane vyšlapeme to čo zjazdíme, či už doma alebo niekde mimo, jazdíme enduro odjakživa, s úsmevom, aký termín sa pre takýto praobyčajný a pôvodný mtb biking uchytil

  • anonymní uživatel MP 27.6.2013 v 14:26

    modeling je potřeba...

  • anonymní uživatel michal 27.6.2013 v 16:27

    vezmu si o víkendu na ježdění po lese dvě helmy, snad to pak už bude přesně to ryzí enduro

  • anonymní uživatel Rico 27.6.2013 v 16:30

    ten kluk je rebel!!!

  • anonymní uživatel janek 27.6.2013 v 16:37

    strašně nesympatickej pozérek..

  • anonymní uživatel stofan 27.6.2013 v 17:06

    janek: neuc sa sudit podla foto, vyrastie s teba hovadko :D

  • anonymní uživatel mates2502 (mates2502 (a) gmail.cz) 27.6.2013 v 18:03

    Ha ha ha každý jezdí co ho baví a o to víc ho potom těší ,když postupem času na to přicházejí i ostatní a stává se z toho trend.

  • anonymní uživatel Johann 27.6.2013 v 19:56

    myslim, že kdybyste Čepuje znali osobně, tak nemelete takové sračky :)

  • anonymní uživatel cezin 27.6.2013 v 21:11

    mě by ale zajímalo jaký je rozdíl mezi endurem a xc? zdá se mi to nebo je to jen dáno z jakého úhlu pohledu se na to podíváš a jak to nazveš? nebo je to v něčem jiném?

  • anonymní uživatel Johann 28.6.2013 v 0:46

    tak hlavní rozdíl asi bude v tom, že xc (co se závodění týká, o rekreaci se nebavme) se jezdí na okruzích, které se jedou několikrát, kdežto enduro závod je spíš formou "rally", tzn. měřený úsek a pak přejezd k dalšímu měřenému úseku s tím, že na přejezd je stanovený nějaký limit...a enduro se asi bude víc blížit ke sjezdu, co se tratí týče, délkou i profilem..jestli to tak není, opravte mně

  • anonymní uživatel Petra Bárová (barope (a) centrum.cz) 28.6.2013 v 7:02

    michal: dvě helmy jsou podmínkou na závodech;o) a přecijen je to nějaká ta tonáž navíc,takže soudím, že se to pozná - pokud nějaký závod jedeš;o)
    janek: nemá cenu se nějak rozsáhle vyjadřovat k tvému výplodu. Je to hloupoučké, viď;o)
    Až se budeš o něco někdy snažit..věnovat tomu veškerý volný čas a finance..(v Pavlově případě dosavadní celý život).. po X letech se Ti podaří nafotit pár pěkných fotek, aby se trošku vědělo, že na něčem makáš...a pak vidíš takový koment..
    Pojď, ukaž něco a neboj, až na pár takových jako jsi ty, tě budou lidi podporovat a ne hanit;o)

  • anonymní uživatel Lucky bastard 28.6.2013 v 15:30

    Petra Bárová: dobře ty, líp bych to nanapsal.

  • anonymní uživatel michal (blue (a) seznam.cz) 28.6.2013 v 16:59

    Petra: asi jsem úplně nepochopil, na co reaguješ, o žádnejch závodech jsem se nebavil... kromě toho, že by mě zajímalo, na jakejch závodech jsou podmínkou dvě helmy

  • anonymní uživatel KUbajsz (kubajsz (a) gmail.com) 28.6.2013 v 17:07

    michal: nevidím důvod rýpat do toho, že má na batohu dvě helmy. Když se podívám na fotky z Enduro závodů, na které se Pavel připravuje a kterých zúčastní, tak to tam takle vozí všichni, protože jsou bud povinné a nebo si to ti jezdci bez druhé helmy nelajsnou. A evidentně šel Pavel s Martinem fotit fotky nejenom pro DK, ale také pro své sponzory, kterým chtěl ukázat, o čem takové enduro je, resp. co pro něj znamená. Naopak bychom měli Pavla pochválit za to, že jde dobrým příkladem, protože tu integrálu by zasloužila většina rádoby enduristů, kteří sotva sjednou obrubník ...

  • anonymní uživatel KUbajsz (kubajsz (a) gmail.com) 28.6.2013 v 17:08

    Oprava, nevozí to tam všichni, ale většina ... Kdyby mě někdo chtěl chytat za slovo ... příklad: www.pinkbike.com/...

  • anonymní uživatel michal (blue (a) seznam.cz) 28.6.2013 v 17:44

    Kubajsz: ale to není vůbec o helmách... já samozřejmě vim, že se vozí dvě helmy, i když to žádnou podmínkou není a nebejt tady advokátky Petry, tak se na ty závody neptám...

    tohle je o tý prezentaci... samozřejmě, že ať sponzorovanej jezdec fotí fotky a vystavuje na webu, proti tomu nikdo nemůže nic mít, a na pěkný fotky se taky rád podívám, ale když se koukám na tyhle konkrétní fotky, a přečtu si pohádku o tom, jak ztraceni v lese nafotili enduro v nejryzejší podobě, tak sorry, ale prostě to je komický... různejch reklamních žvástů je všade kolem jak sraček, tak tady snad nikdo z lidí idioty dělat nemusí, ne?

    celá tahle enduro mánie mi přijde už směšná, každá firma má najednou něco speciálního na enduro, enduro hadry, enduro boty, enduro crossmaxy... jen čekám, kdy někdo představí zcela vážně speciální ponožky na enduro... o tom, jak dneska každej najednou jezdí enduro tam, kde ještě předloni jezdil na XC vyjížďky, který vypadaj přesně jako na těhletěch fotkách, to ani nemluvim... aspoň že ta silnice pořád zůstavá silnicí ;-)

  • anonymní uživatel Dave 29.6.2013 v 1:45

    Michal: Jde vidět,že jsi nikdy nědělal nic profesionálně,proto nerozumíš článku ani fotkám.Bez urážky,jen můj upřímný nazor.

  • anonymní uživatel Gennaro 29.6.2013 v 15:12

    Grande Pavel!lui sa cosa significa il sacrificio!!!!ci vediamo ad finale.

  • anonymní uživatel Sarin 30.6.2013 v 5:40

    Kdyz jsem to spravne pochopil de o fotky tak :
    U mne je je to prosaturovany a je tam moc kontrastu. Na posledni je prepal na xichtu.

  • anonymní uživatel sall 30.6.2013 v 13:21

    zdar, ja se z toho tady poseru. tenhle web je urcen pro prezentaci zavodaku i nezavodaku. to ze maji zavodaci reklamy vsude, je jak stary jak mamut. to ze sponzorum podekoval je slusnost. nevim, proc se tomu nekdo divi. z endura prumyslnici udelali komercni zalezitost, protoze tim muzou oslovit nejsirsi skupinu lidi. bussines is bussines, ale neni to duvod mu to tady vycitat. tak mu nekazte chut do jezdeni. k tem fotkam. je tam kontrast jako prase. a za tu se skokem v parku u lavicky bys v sekci fotky dostal max za 4. jsi profesional, takze se neprezentuj zrovna takovou. dojedte na ty rychlebky, az bude trocha casu a neco poladime.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí