reklama

Report: ME Pamporovo 4X

Autor: Zdeněk Florián, kategorie: Report, vydáno: 6.10.2013

ikonaDne 4.10.2013 se stal mistrem Evropy v zasněženém Pamporovu Jakub Říha před Italem Giovanny Pozzonim a Slovincem Miranem Vauhem. Na 4, místě ve finalové jízdě byl sjezdař Jan Uruba. Malé finále vyhrál Milan Myšík, který měl v semifinále těžký pád a bohužel již nestačil dojet do cíle tak, aby byl na postupovém místě do finále. V malém finále na navíc umístili na 6. místě Stanislav Sehnal a na 8. místě Lukáš Šplíchal. Trať v Pamporovu pro 4X byla poměrně dlouhá a náročná s několika skoky, které činil podklad po sněhové čtvrteční nadílce poměrně dost těžké. V ženách se na 3. místě umístila Tereza Votavová, když ve finále těsně podlehla Francouzkým sjezdařkám Emmeline Ragot a Morgane Charre.





V místě již od čtvrtka probíhá i trenink sjezdařů, kdy trať pro sjezd je velice náročná vzhledem k tomu, že na několika místech je zmrznutý podklad a v prudkých pasážích mezi kameny toto činí jezdcům poměrně značné problémy. Od čtvrtka, kdy česká výprava dorazila do Bulharska se naštěstí počasí od sněžení ( na místě bylo poctivých 5 cm sněhu ) a – 5 st. C zlepšila a již dnes svítilo sluníčko a bylo lehce nad nulou. Pro neděli,kdy se bude konat sjezd je předpověď poměrně příznivá a snad tedy trať bude pro jezdce regulerní.





Diskuze

  • anonymní uživatel Madar (madarbike (a) seznam.cz) 7.10.2013 v 14:15

    Gratulace!!!!

  • anonymní uživatel zwarda (zwarda (a) gmail.com) 8.10.2013 v 13:13

    Jak může někdo vydat článek jako je tento? Když to čtu ták mám pocit, jako by to psal žák páté třídy. Sorry, smazat! 3x ostuda autora!

  • anonymní uživatel zdenal 8.10.2013 v 15:30

    pod článkem je asi omylem uvedeno Zdeněk Florián, ale každopádně jsem to nepsal :) poskytl jsem jen nepříliž povedenou fotografii ze stupně vítězů.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí