Signatures: Barcelona streetová

Autor: Fullface Productions, vydáno: 7.4.2014

ikonaS příchodem jara všichni mizí ladit formu někam za teplem. Tak proč bychom i my nemohli někam vypadnout? V sezóně nás bude čekat opět mnoho nachozených kilometrů s několika kilovou výbavou na zádech, milionkrát to všechno vyndat a potom zase zpátky uklidit. I my, kameramani (z Fullface Productions pozn. red.), potřebujeme rozhýbat to zatuhlý tělo a být na sezónu opravdu ready. A tak jsme se vydali na konci března potrénovat do Barcelony.

Ne. Ve skutečnosti to nebyl ten hlavní důvod, proč jsme vyrazili do slunného Španělska, i když týden plný pohybu rozhodně nikomu neuškodil. Tím pravým důvodem byl chybějící streetový part do Signatures.



 


Čistě streetovej part se už nějakou dobu v žádném MTB filmu neobjevil. A protože jsme přesvědčeni, že ježdění po ulici může být pěkný, když člověk ví jak za to vzít, rozhodli jsme se naservírovat divákovi něco důvěrně známého a přitom neokoukaného. A abychom to pouliční ježdění maličko okořenili, celý jsme to pojali tak trochu jako souboj mezi dvěma školami stresového ježdění: klasickým trialem a newschool breakless streetem.

Takže víme kam, víme co… Ale s kým vlastně? Už před nějakou dobou nám v hledáčku uvízl rakouský trialista Dominik Raab – starší talentovaný biker z Lince, který rozhodně ví jak za to vzít a navíc má v rukávu pár svých parádních kousků. Vybrat k němu někoho, kdo bude jezdit čistokrevnej newschool a bude moci důstojně oponovat rakouskému zabijákovi, byl ale větší oříšek. Po dlouhém bádání jsme si vzpomněli na loňský Bike Hall Contest, kde mezi horskýma zadiktoval maďar Laszlo Gal. Zvedli jsme telefon, pěkně mu po Maďarsku vysvětlili, jak se věci mají, a po nekonečném plánování jsme konečně našli termín, který vyhovoval všem.



 


Jaro je u nás letos perfektní, ale v Barceloně – tam je to jiná pohodička. Předpověď slibovala na celý týden jasnou oblohu a teploty hodně blízko dvacítky, takže se tam na hoře nad námi opět všichni smilovali a připravili nám ideální počasí.

A teď už konečně k tomu ježdění…a nebo ne! My vám víc neřekneme. Nalaďte se fotkami od Honzy Kasla a přijďte se mrknout 18. dubna do Roxy na premiéru, kde vám tohle všechno a ještě daleko víc ukážeme!!!



 


Foto: Jan Kasl
Další fotky a videa hledej na www.signaturesmovie.com

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel R.NY 7.4.2014 v 11:50

    trial je oldschool ale muže vypadat dobře na videu!

  • anonymní uživatel HonzaHa 7.4.2014 v 14:58

    Super myšlenka, těším se :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí