reklama

Teaser: Suzuki Nine Knights MTB 2014

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 24.5.2014

Již za necelý měsíc (16. – 21. června) proběhne v italském Livigno čtvrtý ročník akce Suzuki Nine Knights MTB 2014. Ani pro letošní rok nechybí tradiční hrad, ale organizátoři nespí na vavřínech, připravili nové překážky a také novou disciplínu. Ta doplní již stávající foto a big air contest. V týmové soutěži se utkají čtyři týmy jejichž členové reprezentující určitou geografickou oblast Skandinávie, Severní Amerika, Německo-Rakousko a Evropa, každý tým se skládá mimo jezdců i z fotografa a kameramana – nejlepší fotky a videoedity budou vyhlášeny na slavnostním galavečeru 21. června.





Každý rok jsou překážky na Suzuki Nine Knights MTB větší a větší, ani letos tomu nebude jinak. Nejvýraznější překážkou je hrad „Il Castello“ nabídne sedmimetrový drop a z něj rozjezd na 9 nebo 12 metrový kicker. Novou, revoluční překážkou bude V-Ride – wallride, který umožní, aby na něm v jednu chvíli byli dva jezdci, no uvidíme, nechejme se překvapit, co stavitel trati Andi Wittmann vymyslel.





Posledním dnem Suzuki Nine Knights MTB 2014 je tradiční Contest Day – večerní divočina na nasvětlených překážkách. Pokud by jste se chtěli zúčastnit akce jako jezdci, máte do 30. května šanci v Wanna be a Knight.





Další info na www.nineknightsmtb.com, a také na www.facebook.com/nineknights



Foto: David Malacrida, Stef Cande

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí