Enduro race Kouty - poslední info

Autor: Keli, vydáno: 29.5.2014

V neděli 1.6. odstartuje v Koutech první závod Specialized Enduro Serie 2014. Na startu by neměla chybět kompletní česká špička enduro scény – loňské vítězství v závodě bude obhajovat Michal Prokop, seriálové vítězství Jiří Fikejz a zadarmo jim rozhodně nic nedaruje Přemek Tejchman, Pavel Čep, Tomáš Kutin a další závodníci. Enduro je ale tak trochu jiné závodění, takže každý, kdo si chce užít den plný parádního ježdění s partou podobně naladěných lidí, by neměl v neděli v Koutech chybět. Objednané je dokonce i slunce.





Na startu by každopádně měl stát každý, kdo se chce zkusit poprat o výhru ve vloženém Red Bull závodě. Ten se pojede na každém závodě v rámci Enduro Serie na jedné vybrané RZetě. Vyhraje samozřejmě ten, kdo v součtu dosáhne nejlepšího času, ale také každý z pěti závodů letošní sezóny dokončí. Cena je lákavá zejména pro milovníky adrenalinu a létání – absolutní vítěz si užije akrobatický let s Red Bull Flying Bulls.





Kdo ještě není přihlášený na závod, může to napravit v sobotu od 13:00 do 16:30 ve stánku Specialized ve Ski areálu Kouty a nebo v neděli od 8:00 do 9:45. Povinnou výbavu tvoří helma (integrálka nebo XC) a chránič páteře (nebo kvalitní batoh), používat lze pouze jedno kolo a komponenty, které musí závodník vozit celou dobu sebou. Cizí pomoc není dovolena.





Pro všechny, kteří nechtějí jet závod rovnou na oči, značí se od pátku a komplet bude hotovo v sobotu během dopoledne. V sobotu dopoledne budou také ve stánku Specialized k dispozici mapky s vyznačenými trasami závodu. Závod bude mít 4 RZety, oproti loňskému roku budou místo dvou šlapacích výjezdů dva výjezdy lanovkou (v ceně startovného), ale každý, kdo zná trochu Kouty tuší, že to nebude závod pro úplné padavky,…





Na závodech nebude mimo jiné chybět Test Centrum Specialized, kde si bude možné půjčit modely jako Specialized Enduro nebo SJ FSR, vždy oproti dvěma osobním dokladům. Možnost zapůjčení těchto kol bude i v sobotu od 12 hod.

Více informací o seriálu a závodě na www.enduroserie.cz a nebo www.facebook.com/enduroserie.cz





Diskuze

  • anonymní uživatel Nadvora (nadvornik.tomas (a) gmail.com) 29.5.2014 v 20:02

    no těšim se, jak malej Jarda! Co Jardo?

  • anonymní uživatel Behemot 29.5.2014 v 22:37

    Ja mel jet o vikendu do rychleb a pak kouknout na tuto akci, skoda k vuli desti sme to odpiskaly :(

  • anonymní uživatel ubik 30.5.2014 v 7:53

    Tak to jste udelali chybu, protoze prset o vikendu nebude:-D

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí