Pozvánka: The North Face Diva Kemp - kemp pouze pro holky

Autor: Barbora Berdychová, vydáno: 6.6.2014

Prostě jsme si řekli: „Dost!“ Kempů jsou tři mraky. Uděláme si weekend od holek pro holky s holkama!

Kdy: 20. – 22.6.2014
Kde: Bedřichov v Jizerských horách
Co: Never Stop biking weekend pro holky, co se nebojí počasí ani výzev a dřinu chtějí kompenzovat relaxací v podobě jógy a pohodové společnosti
Za kolik: 2.290,– Kč

Co vás tedy v červnu v Jizerkách čeká a nemine? Dobrý jídlo, jóga, společný vyjížďky, holčičí povídačky a vzájemný hec.





COUCH
S všestrannou bikerkou a skvělou koučkou Ivou Pechoutovou vás vezmeme na pečlivě vybraná místa v Jizerských horách, která máme nejen rády, ale víme, že nácvik techniky na nich pro vás může být přínosem. Na místě vždy zastavíme, couch ukázkově najede úsek, vysvětlí techniku a my zopakujeme. Dle počtu přihlášených připravujeme maximálně dvě skupiny po 7 osobách a budeme se vám snažit zajistit i video couching, abyste své chyby neopakovaly.
Další trenér v záloze a mechanik v jednom je Štěpán Holý – pedagog, didaktitk, sportovní všeuměl a klidná síla kempu.

FILOZOFIE
Chceme se vzájemně motivovat a v rámci vyjížďky – najet v klidu pasáže, které se můžou na první pohled zdát jako oříšek, ale rozhodně nejsou neskousnutelné.

Víkend je určen pro zdatné i začínající riderky. Naší snahou je se vzájemně motivovat v dívčím kolektivu a posouvat tak své schopnosti. Pokud někdo nějaký úsek neprojede, tak ho prostě protlačí. Tragédie se nekoná! Radost a nadšení je důležitější.





Vstupenkou „do hry“ je zaplacení účastnické částky (přihlášky na mail info@apartmany-bedrichovka.cz, helso DIVA KEMP) a přivezení pochutiny vlastní nebo cizí výroby, která nejlépe charakterizuje tvůj styl jízdy. Takže chilli papričky, prostě značí, že si vostrá holka.

STRAVA
Vařit nám bude formou polopenze Petr Tomeček z dua FreshBrothers veganskou stravu dle zásad makrobiotické životosprávy. I zdravé může být dobré! A Petr vás o tom přesvědčí. Více na www.followvega.net





JÓGA A PŘEDNÁŠKA O FASTER EFT
Uvědomujeme si, že je třeba dřinu na kole kompenzovat uvolněním těla i mysli.
Pod dozorem zkušené a nadšené lektorky jógy Mirky Petráškové nás čeká 90 minut jógy.
Mirka nabízí lekce klasické pomalé jógy v tichu, která je zaměřená na vnitřní pozornost k dechu a na rovná záda. Každý cvičí ve svém rytmu a v rámci svého rozsahu. Trénujeme koncentraci, rovnováhu a schopnost relaxace.

Těšit se můžete i na přednášku o Faster EFT s praktickou ukázkou na dobrovolníkovi.
V rámci terapií a koučingu Mirka Petrášková používá techniku faster EFT, která se dá snadno naučit a používat v běžném životě. Řeší všechny druhy negativních emočních stavů a s nimi spojený stres. Je to funkční nástroj při fyzické bolesti i psychických problémech, který je dostupný všem. A my si za pomoci Mirky aplikujeme na možnosti zlepšení našich bikových dovedností. Pokud chcete Mirku poznat ještě před kempem, navštivte ji na jejích stránkách – www.jogaterapie.cz.





OBLEČENÍ:
Týna Havlíčková z e-shopu SheBikes.cz přiveze na kemp dívčí bike oblečení, které bude možno omrknut, ozkoušet a případně se slevou zakoupit.

UBYTOVÁNÍ:
Apartmány Bedřichovka – www.apartmany-bedrichovka.cz – k dispozici jsou 4 velké apartmány pro 5–7 osob. Pokud má někdo z vás chuť jet i s přítelem, není problém, rádi ho ubytujeme a zajistíme mu polopenzi.

INFO MAIL:
Jakékoli dotazy prosím směřujte do mailu info@apartmany-bedrichovka.cz. Rádi odpovíme!

Doufáme, že se vám víkend zaryje pod kůži hluboko a na památku zůstanou skvělé vzpomínky a taky pár fotek od organizátorky Barbory „BeeBee“ Berdychové.

Těšíme se na vás!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí