MojeKolo

Nové Velo v prodeji!

Autor: Rudolf Hronza, vydáno: 27.6.2014

Časopis Velo v prázdninovém dvojčísle tématy nešetří. Hodně místa věnuje SP MTB v Novém Městě, ať už přímo či nepřímo – reportáž, závodní den profesionála, střípky z depa. Přidejme exkluzivní dvojrozhovor s Ondřejem Cinkem a Jardou Kulhavým či téma věnované přidělení pořadatelství MS MTB XC 2016 České republice, Novému Městu. Najdete v něm mimo jiné zásadní milníky českého MTB.

Zajímavá je prověrka Specialized Bike Resortu Valašsko, jedinečné lokalitě plné bikové zábavy od přírodních tras přes umělé traily po bikepark. Do sedla zvou i některé další pravidelné rubriky.

Jak zvládnout klopenou zatáčku poradí Kamil Tatarkovič, který je současně autorem rozhovoru s naší historicky nejlepší bikerkou Janou Horákovou.





Zloději komfortu je krycí název pro nový miniseriál, který začíná podrobným rozborem odpružení a důvodů, pro by mělo být správně nastaveno. Podrobně například vysvětluje, co je to sag, v čem tkví jeho přínos a že nás o zdvih opravdu neokrádá.

V testech najdete mimo jiné GT Force X Carbon, Lapierre Zesty AM 527 e:i, Trek Slash 7 27.5 nebo novinky GT pro rok 2015, full Helion a zajímavou silničku Grade, která zvládne i terén.

Je toho opět mnohem více, po kliknutí na odkaz se dozvíte vše.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí