MojeKolo

Letošní Prague Downtown nebude!

Autor: Keli, vydáno: 14.8.2014

Všem milovníkům adrenalinu, horských kol, MTB, podporovatelům, spolupracovníkům i fanouškům musíme s lítostí oznámit, že plánovaný 2. ročník sjezdu horských kol centrem Prahy Prague Downtown se bohužel neuskuteční.





Po usilovné snaze, dlouhých vyjednáváních i přípravách jsme od uspořádání dalšího ročníku museli ustoupit. Bohužel se nám nepodařilo přesvědčit magistrát hl. m. Prahy, vedení národní kulturní památky Vyšehrad ani městkou část Praha 3 o tom, že Prague Downtown je akcí, která si našla své příznivce a která do města patří. Pracovníci úřadů nám tak i po prvotním přislíbení spolupráce návrh zamítli.





Praha zažila pořádnou dávku adrenalinu minulý rok, kdy se konal první ročník městského závodu horských kol Prague Downtown. Špičkový jezdci se prohnali přes Petřínský park, Strahovský klášter a Pohořelec. Zdolávali umělé i přírodní překážky a samozřejmě se takový závod neobešel bez nebezpečně vypadajících pádů. Na tuto výjimečnou akci se přišly podívat stovky lidí, kteří jezdce z celého světa podporovali při sjezdu pořádným aplausem. I proto nás mrzí, že si společně neužijeme letošní ročník.

Foto: Aleš Kocner, celé album zde

Doufáme a již pracujeme na tom, aby toto nebyl konec Prague Downtown a že se brzy přihlásíme o slovo.

Tomáš Pejša – Hcore production s.r.o.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Jara 14.8.2014 v 13:13

    To je prostě velká škoda, ale svědčí to o malosti čecháčků, na všechno miliony papírů birokratickej přístup a až si pan ouřada dopije kafíčko a svý líný panděro přesune ke stolu se razítkem, no comment...je to velká škoda, minulej rok to byla uplně super akce která mi zůstala dost pod kůží...

  • anonymní uživatel mara 15.8.2014 v 10:07

    Bez komentáře. Loni to byla pecka. Česká klasika. Jediný město na světě, který má problém s pořádáním bajkových závodů.

  • anonymní uživatel čibrut 15.8.2014 v 11:52

    Nj páni, to chce holt správnou obálku do správné kapsy, zejména v Praze už málokterej úředník hne prstem, pokud cítí příležitost šustivých papírků ve své kapse. Je to k zblití, protože imho neexistuje žádnej rozumnej důvod, proč takovou akci nepovolit.

    Jo aha, ono nejde o fotbal ;) a neni to pod záštitou "svazu" ;). OMG.

  • anonymní uživatel Ewa Farna 18.8.2014 v 21:15

    Už sem myslel že se v komentech nedočtu nic o fočusu...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí