Trek World Racing v sezóně 2015 bez Mulallyho

Autor: Keli, vydáno: 3.12.2014

Týmové soupisky jsou až na výjimky u všech týmů kompletní a postupně spatřují světlo světa, výjimkou není ani Trek World Racing, který do příští sezóny nastoupí v téměř stejné sestavě jako letos. Jedinou změnou je odchod Neco Mulally.

Příští sezóna je pro tým Trek World Racing v pořadí sedmá a vstupuje do ní se čtveřicí talentovaných jezdců, kteří pokračují v kontraktech z roku 2014. Jedničkou týmu bude Brook MacDonald, který sice letos skončil až na deváté pozici celkového pořadí, ale to bylo zapříčiněno operací ramene. Po návratu z rekonvalescence svoji výkonnost potvrdil pátým místem na Mistrovství světa a dvěma pódii na svěťáku v Leogangu a Windhamu.




Brook MacDonald



Brooka doplňuje v týmu George Brannigan, aktuální Mistr Nového Zélandu, který koncem letošní sezóny ukázal, jaký v sobě má potenciál, pódium v Leoši, TOP10 ve Windhamu a sedmé místo v kvaldě na Mistrovství světa. Greg Williamson skotská posila Trek World Racing měla letos nejlepší sezónu, dvakrát byl v TOP10 na svěťáku (Fort William a Méribel) a podruhé za sebou se dokázal dostat do britské repre na MS – vzhledem ke konkurenci na britských ostrovech, to je bezpochyby úspěch.




George Brannigan



Tři eliťáky doplní i jeden junior, Laurie Greenland se letos blýskl ziskem stříbrné medaile na MS a také byl na pódiu v Meribelu. V příštím roce pojede kompletně všechny závody Světového poháru.

Jedinou změnou v sestavě je Neko Mulally, ten na vlastní žádost tým opustil a bude hledat štěstí jinde




Greg Williamson



V roce 2015 se Trek World Racing bude koncentrovat samozřejmě na Světový pohár, stejně jako na vybraných několik evropských závodů. Všichni jezdci budou sedlat Shimanem a Foxem osazená kola Trek Session 9.9 650B.




Laurie Greenland



Jak si budou jezdci stát v konkurenci se ukáže po novém roce, kdy se začne závodit na Novém Zélandu. Vrcholem bude samozřejmě novozélandský mistrák, kde bude George Brannigan obhajovat titul.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí