Dual a 4X: Druhý Bike Weekend se nám nezadržitelně blíží

Autor: Martin Hůle, vydáno: 3.6.2015

Máme za sebou dva závody GHOST Dual Cup a jeden závod GHOST 4X Cup. První Bike Weekend v Dobřanech u Plzně dopadl nad naše očekávání a první flek v obou závodech získal Tomáš „Datel“ Slavík. S nadšením jsme se vrhli do druhého závodu GHOST Dual Cup v Ústí nad Labem a první místo bral Milan „Gibon“ Myšík. Kdo první projede cílovou páskou v Kosmonosech? To se dozvíme o víkendu 13–14. června!!!





V sobotu 13. června 2015 v 09:00 odstartuje třetí závod série GHOST Dual Cup a přesně o 24 hodin později se rozjedou první kola v druhém závodě GHOST 4X Cup série, ale ani to neni vše, co se bude tento víkend dít. V Kosmonoském bike parku bude v sobotu také probíhat dětský závod a Dirt Kontest. Ale vezmeme to popořadě.





V sobotu 13. 6. 2015 mezi 9 a 12 hodinou bude probíhat trénink na GHOST Dual Cup. Ve 12:30, po rozpravě s jezdci, nám odstartuje kvalifikace a ve 13:30 odstartuje eliminační část třetího závodu série GHOST Dual Cup.

V sobotu také proběhne Dětský závod na Pumptracku a to přesně v 15:00. Loňský dětský závod proběhl úžasně a bylo vidět, že děti neměli strach jít do toho na plno. Schválně, jestli tento rok, bude zase mezi soutěžícími holčička na růžovém kole s košíčkem a vlaječkou.

Taktéž v sobotu, ale až večer, proběhne Dirt Kontest pod taktovkou Deadbikes. Kdo rád skáče, může se přidat.

Po sobotní párty nás v neděli čeká trénink a presentace, která proběhne mezi 9 a 11 hodinou. Již v 11:30 začne kvalifikace a ve 12:30 se odstartuje druhé kolo GHOT 4X Cup série. Pojede se na lokty, rychle a svižně.





Kdokoliv již v tuto dobu může trénovat na dualce i na 4×ce v Kosmonosech a připravovat se na nadcházející závod. Dualová trať je skoro stejná jako v loňském roce, až na pár malých úprav. Trať 4× je od základů upravená, aby si na ni našli stopu jak profi jezdci tak hlavně i začátečníci.

V okolí trati se bude moct spát již od pátku na horní louce nad dráhou. Voda i wc jsou zajištěny a v případě, že by nepřálo počasí, tak jsou připraveny sudy s ohněm.





Ani o zábavu nebude nouze, celým víkendem včetně sobotní párty nás budou provázet DJs Afroger, Tyme TMS a Barthezz. Občerstvení zajistí U-turn Bar.

Krásné počasí objednáno, ovšem bez záruky. Pivo už se chladí a tak nikomu nic nebrání dorazit do Kosmonos a užít si krásný víkend, skvělou párty a ještě zhlédnout blázny v Dirt Kontestu.





Více informací, přihlášku a veškeré info ohledně celé GHOST Dual Cup série a GHOST 4X Cup série najdeš zde.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí